Szolovjov keményen odaszólt Scholznak: Növesszél magadnak Hitler-bajuszt! (VIDEÓ)

2023. január 26. 10:54

Az orosz propagandista náci árulónak nevezte egy tévéműsorban a német kancellárt.

2023. január 26. 10:54
null

Vlagyimir Szolovjov, az egyik legismertebb orosz propagandista ismét erős kijelentéseket tett az orosz televízióban. A videórészletet Anton Gerascsenko, ukrán belügyminisztérium tanácsadója osztotta meg Twitter-oldalán.

A videóhoz Gerascsenko kísérőszövegként annyit írt,

A felvételen Szolovjov azt mondja, „Scholz, növessz magadnak Hitler-bajuszt! Náci söpredék, német emberek árulói vagytok. Ez vagy te, nem a németek kancellárja!”

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: Twitter-képernyőfotó 

***

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2023. január 26. 23:10
IGAZA VAN!
Rocktoberi
2023. január 26. 18:40
"Kezdettől fogva fantasztikus erővel veti bele magát a csecsemő a megismerésbe - noha senki sem mondja neki, hogy tanulj, fiam." Ez a libsikre nem igaz minden esetben. A nagyrészük megáll a szellemi fejlődésben gyermekkorban.
Rocktoberi
2023. január 26. 18:37
Az ukránok meg májashurkának nevezték amikor vonakodott Németország teljes fegyverarzenálját felajánlani nekik. Hitler bajszos májashurka? Hülyén fog kinézni.
Julius68
2023. január 26. 14:30
Ezek a német nácik még 80 évet sem bírnak ki, máris muszáj nekik belemászni egy háborúba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!