Magyar snowboardos okozott tömegszerencsétlenséget Ausztriában (VIDEÓ)

2023. január 05. 12:14

Valósággal letarolta az embereket, de a helyszínről segítségnyújtás nélkül távozott. Négyen kerültek kórházba.

2023. január 05. 12:14
null

A Sielok.hu portálon azt írják: egy 18 éves magyar snowboardos szerdán az ausztriai Kreischberg síterepén rossz módszerrel, a csákányos felvonóba két kézzel kapaszkodva jutott fel egy meredek szakaszra, ahol elesett, majd visszacsúszva számos síelőt letarolt.

A helyszínről segítségnyújtás nélkül távozott.

Összesen négyen sérültek meg a mögötte érkezők közül, egyiküket mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, a másik három saját maga jutott el a kórházba – olvasható a cikkben.

Nyitókép: Facebook

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2023. január 05. 17:41
"Magyar snowboardos okozott tömegszerencsétlenséget Ausztriában" Dühítő, hogy ahol csak lehet, azt hangsúlyozzák ki, hogy magyar, holott lehet, hogy nem is magyar... Tapasztalhatjuk, hogy sokan visszaélnek azzal, hogy Magyarországon élhetnek, s baj, botrány esetén persze, hogy a magyar útlevelüket veszik elő, mert a magyarságot kell minél mélyebbre nyomni, mert most ez vált trenddé... Még a kétes irányzatú képviselőkről sem tudjuk, hogy ki fia, borja, hogy hány útlevelet hordanak a zsebükben, és hogy melyik az elsődleges!
jozsi100
2023. január 05. 16:22
Szerintem nem Orbán volt, hisz akkor homárt evett ...
Mikediver
2023. január 05. 16:04
Ezert ruhellem a csakanyost, anno en is kiestem belole, bar balesetet nem okoztam. Balfasz volt, de ez megeshet.
pintyőke
2023. január 05. 15:36
Ez nem tömegszerencsétlenség, hanem baleset.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!