A dollármédia igazán aljas húzása

2023. január 04. 06:15

A másik oldal ma nem politikai alternatívát kínáló ellenzékiek és kormánykritikus újságírók társasága, hanem fizetett ügynökök és válogatott hazaárulók bűnszövetsége.

2023. január 04. 06:15
null
Huth Gergely
Huth Gergely

„Most, amikor a konzervatív sajtó igyekszik számos tényfeltáró cikkben bemutatni, hogy a nemzetközi balliberális elit miként fizette le a magyarországi baloldalt, s vele együtt annak (valóban) lakájmédiáját, sokan csak legyintenek: hetek óta a csapból is ez folyik, foglalkozzunk inkább az inflációval és a megélhetési gondokkal!

Persze kötelességünk szembenézni az egyre feszítőbb problémákkal, de a guruló dollárok botrányát nagyon is a helyén kell kezelni! A közéletileg vájt fülűek pontosan tudják: egy három évtizedes vitát sikerült végre lezárni, mégpedig a patrióta-konzervatív oldal kiütéses győzelmével.

Lehet sunnyogni és vergődni, mint a Telextől az ELTE teljes média tanszékéig teszi most mindegyikük, de valójában elfogytak az érvek, nincs mit csűrni-csavarni tovább.

 Ez bizony végtelenül kínos. Ez a lelepleződés nem csupán mérföldkő, hanem maga a pharoszi világítótorony, az örökös bűnjel, mely újra és újra figyelmeztet bennünket, hogy kikkel állunk szemben. Hogy a másik oldal ma nem politikai alternatívát kínáló ellenzékiek és kormánykritikus újságírók társasága, hanem fizetett ügynökök és válogatott hazaárulók bűnszövetsége.”

 

Soros által fizetett újságírók listáját közölte egy amerikai lap

Soros György, a magyar származású amerikai milliárdos számára rendkívül fontos a progresszív büntetőjogi reform népszerűsítése, úgyhogy médiaösztöndíjat hirdetett 12 hónapos időszakra. A dollármilliárdos az egyik legnagyobb szervezetén, a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül hirdeti a pozíciókat, aminek Soros igazságügyi ösztöndíj a neve.

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Almassy
2023. január 05. 06:31
Most hogy a #nincsHálózat-ból Hálózat lett, védekezni is kellene ellene! Ideje az álcivil lobby-t kifüstölni az EU-ból.
Kronwav
2023. január 04. 20:53
Hazátlanok ezek. Élnek a saját buborékvilágukban, az internetes oldalaik és zárt kommentszekciójuk biztonságos akolmeleg közegében, esetleg valamely belpesti, belbudai ivóban, kávézóban, és elvétve egy-egy vidéki nagyváros központjában valamely hasonló kávézóban. De ennyi. Kevesen vannak, de legalább most már hivatalaosan is függetlenek. Én nagyon kiakadtam a "dollárbaldolal" témán. Persze megmosolygtató az elnevezés, de ami mögötte van az már leverte a biztosítékot. Erre már Puzsér is csak "rubeljobboldal" címkét tudja akasztani felállítva a kötelező ellenpólust. Persze közben egyik tévedésből a másikba vezetve magát és népes hallgatótáborát. Amire nincs magyarázat, hogy minden szabályt felrúgva, külföldről pénzelve, "magyar" nevű, magyarul beszélő embereket felhasználva (adva magukat?) Magyarország ellen cselekedni egyszerűen nincs leljebb. És látszik, hogy hallgatnak is erről a témáról, mint a sír. Helyette Aranybullát szakmányban ócsárolnak az összes balos orgánumon. Csak példaként említettem, amikor rákerestem a produkcióra: eredményül az első helyek egymás után csak a balos hányinger szerű gyalázások voltak. Ezek után biztosra vettem, hogy meg is kell majd néznem. Folytatva: Függetelenek a hazától, hisz hazátlanok. Közben hivatalból fanyalognak és náciznak mindenre, ami csak akár nyomokban is magyar. Gyűlölet és hazugság a nyelvük. Tényleg kevés aljasabb képződmény létezik, amit a mai függetelen objektív sajtó képvisel. A nincsmásiktól kezdve, az álintelektuális heti vg-n keresztül, a teljesen trash háromszor-négyig bezárólag. A politikai megfelelőik egyelőre úgy tűnik legalább, szivárognak át a DK-ba, meg a DK tévébe. Még Puzsér is most már tényleg agyvérzést kap két ordítás közepette, hogy mennyire szarok. Meg a málé Karácsony. Áhh. Tényleg nem talál az ember szavakat, hogy mi jutott ennek a nemzetnek sorsául. Ilyen kevés támogatottsággal, ilyen kevés legitimitással is de mekkora kártékony, nemzetellenes tevékenységet tudnak folytatni. Az ellenzék most már méltán belső ellenségnek tekinthető. Nehezen érti az ember ezt a szintű hazátlanságot. És a tartótisztjeiknek talán még simán belefér egy kis polgárháború szítása is. Remélem győz az igazság és a szeretet mindenek felett!
matykox
2023. január 04. 17:24
Huth úr ismét csak pontosan az igazságot nevezi meg. A húgyagyú ügynökpatkányoknak ez persze nem tetszik, de szarni rájuk: abban vannak úgyis elemükben.
Lajoss
2023. január 04. 16:35
Hugygeri,nektek a világ közpénze sem elég..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!