Katonai szakértő: Putyin nagyszabású offenzivára készül és az utolsó katonáig fog harcolni

2023. január 02. 16:15

Oleg Zsdanov úgy véli, hogy a Kreml a határok lezárását, illetve statárium kihirdetését tervezi.

2023. január 02. 16:15
null

Oleg Zsdanov katonai szakértő szerint Putyin „hazugságokkal tömi” az ország polgárait arról, hogy Oroszország a függetlenségéért harcol és az utolsó oroszig tartó háborúra készül – olvasható az Unian cikkében.

„Putyin logikátlanul cselekszik. Részleges mozgósítást jelentett be, bár sokan, köztük én is, valószínűtlennek tartottam, hogy belemegy. Amit Putyin részlegesnek nevezett, arról kiderült, hogy teljes mozgósítás. Most sem állt le, folytatják a mozgósítottak toborzását, de hivatalosan azt mondják, hogy 5-én vagy karácsony után, valahol 8. vagy 9. körül jelentik be a mozgósítás második hullámát” – jegyezte meg Zsdanov.

Ugyanakkor nem zárja ki, hogy a Kreml lezárja a határokat és hadiállapotot rendel el, mert Putyin nagyszabású háborúra készíti elő Oroszországot:

„Háborúra készül az utolsó oroszig. Azzal pumpálta őket, hogy állítólag az egész világ ellenük van, állítólag háborúban állnak a NATO-val, holott egyetlen NATO-katona sincs ukrán területen. Állítólag az orosz szuverenitásért és függetlenségért. Mutasd meg nekem, ki vett el legalább egy négyzetcentimétert a földjükből Oroszországban? Ezzel szemben Oroszország egy halom földet vett el Grúziától, Ukrajnától és Moldovától, és most új államalakulatokat kap” – magyarázta Zsdanov.

Nyitókép: MTI/EPA

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
binlaci
2023. január 03. 16:58
Csak azt ne higgye senki, hogy az a cucc ami most Kínába és Indiába megy, újra Európába fog jönni. Akkor se ha minden embrió el lesz törölve. A maradékot kapják meg vagy azt amiért drágábban fizetnek
szintetikus
2023. január 02. 21:28
Az jó, minél kevesebb orosz, annál nagyobb a jó kedv.
Zolotarjov
2023. január 02. 20:28
Jóccakát, kicsi Zselé..:)
Remény
2023. január 02. 19:48
Tudom tudom, csak egy Orosz propaganda a jenki szájából. "Egy vezető amerikai katonatiszt rendkívüli bejelentést tett: szerinte Oroszország elektromágneses csapásmérést hajthatott végre, amit az Egyesült Államokra jelentett legveszélyesebb katonai fenyegetésnek nevezett." https://www.origo.hu/nagyvilag/20230102-rendkivuli-amerikai-bejelentes-az-orosz-szuperfegyverrol-nagyvilag.html?utm_medium=Social&utm_campaign=Origo&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0wcIO2R9lX-56QifQH_8CJT-K1npDkMPO8lCDefgDLr8_nnlbkwuCeMj0#Echobox=1672677606
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!