Már Kanada is küld harckocsikat Ukrajnába

2023. január 26. 20:07

Ottawa kiképzőket, pótalkatrészeket és lőszert is biztosít.

2023. január 26. 20:07
null

Anita Anand kanadai nemzetvédelmi miniszter csütörtökön jelentette be, hogy országa négy Leopard 2-es harckocsit adományoz Ukrajnának – számolt be a Global News. Anand azt is elmondta, hogy

Ottawa kiképzőket, pótalkatrészeket és lőszert is biztosít, továbbá nyitva hagyta annak lehetőségét is, hogy a jövőben további Leopárdokat küldjenek.

„Ez az adomány a szövetségesek és partnerek hozzájárulásával együtt jelentősen segíti majd az ukrán fegyveres erőket, ahogy hősiesen harcolnak nemzetük szabadságának és szuverenitásának védelmében” – fejtette ki Anand, majd hozzátette, hogy a harckocsikat „az elkövetkező hetekben” küldik Ukrajnába.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2023. január 27. 17:28
gyerekek, tudja valaki a ruszkikak ki küld tankokat?, arról soha em lehet olvasi.
KBA98
2023. január 27. 17:01
Nem a háború befejezése a cél? Zelenszkíj már elég gazdag, Ukrajnát már eladta, minek kell tovább háborúzni?
formaegy
2023. január 27. 15:46
Az ilyen mocskos gyilkos náci rohadékok miatt kell emberek ezreinek meghalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyik sem veszi fel a fosos fenekét, hogy az ukrán frontra menjen! Rohadt gyilkosok!
eusebius
2023. január 27. 15:22
Küldjék csak. Egy tank semmit nem ér, ellentétben a Himars-szal, a front mögött. Ezeknek ott KELL lenniük a tűzvonalban. Ott pedig azonnal bemérik és minden tüzet magára fog vonzani. Valószínűleg elfogytak az ukrán tankok, azért ez a nagy utánpótlásosdi. Több száz T72-est kaptak fél éve. Több százzal kezdték a háborút.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!