Kiengedték a rendőrségről Greta Thunberget

2023. január 17. 22:23

Alig pár órát volt bent.

2023. január 17. 22:23
null

Hétfőn reggel derült ki, hogy elvitték a rendőrök Greta Thunberg svéd klímaaktivistát és társait egy tüntetésről, amelyet a németországi Lützerath ledózerolása és szénbányává alakítása ellen szerveztek.Thunberget felszólították arra, hogy hagyja el a területet, de

mivel nem tett eleget a felszólításnak, kényszerítették a távozásra.

Emlékeztettek, hogy a tiltakozás napok óta tart a kiürített észak-rajna-vesztfáliai falunál, már tízezernél is több tüntető érkezett ide. Néhány ezren megpróbáltak eljutni a bányához, írják, és áttörték a rendőrsorfalat.

A svéd klímaaktivista kedden rövid ideig őrizetben is volt a helyi német rendőrőrsön néhány tüntetőtársával. A rendőrség tájékoztatása szerint a nyilvántartásba vételük után távozhattak a rendőrségről, este kiengedték őket

Nyitókép: ROBERTO PFEIL / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hartnesz
2023. január 18. 23:00
Nagyon sáros lett a csizmája. Remélem a fogdán jól megkefélték
BAJA
2023. január 18. 22:21
Szomorú
Hoth
2023. január 18. 21:58
Amit szart ezek az agyalágyult németek kevernek maguknak...na meg igyekeznek nekünk is,az minden képzeletet felülmúló.. egyáltalán honnan a faszbol jött ..le ez a mindent megmondó gréti???ez nyilatkozik ex cathedra kb.mint a pápa,hogy most ez a zöld,most az,most az atomenergia is az,most nem az...ez 20 évesen max arról nyilatkozhat kompetensen,hogy hogy kell leszopni vmi helyi tahót a diszkó mögött....kb arra hasonlít a szitu mikor egy amazonas menti törzs,talál egy autógumit meg sörösdobozt,és bálványt épitenek belőle egy sátorban, onnantól kezdve pedig azt kérdeznék,hogy irányitsák a törzset.... döbbenet hogy politikusok erre a biciklire ülnek fel..mondjuk amilyen a mosdó olyan a törölköző..ahol mesekönyviró a külügyér,nyilván azon se kell csodálkozni,ha bármilyen politikus egy ilyen kis hülye kurvának haptákol...esetleg kéne pár klimaaktivista még ,aki mondjuk,dawn szindromás,esetleg aranyhal..de lópatkó is lehet,vagy kukoricacsutka,mert ilyen kompetenciája azoknak van..
Igazszó
2023. január 18. 12:41
A debil grétán nincs az a rendőri intézkedés ami segíthetne, még az oroszlán is sértve köpné ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!