Ügyvédje szerint kínozták a kihallgatás alatt Eva Kailit

2023. január 20. 14:59

„Középkori” helyzetbe kényszerítették a korrupciós botrányba keveredett politikusnőt. Értsd: folyamatosan égették a villanyt, és nem adtak neki második takarót a hideg szobában.

2023. január 20. 14:59
null

A korrupciós botrányba keveredett Eva Kaili ügyvédje csütörtökön azt állította az Euractiv beszámolója szerint, hogy védencét „középkori módon kínozták”, mikor kihallgatták a belga hatóságok. Hogy ez pontosan mit is takar? Nos, az ügyvéd, Michalis Dimitrakopoulos szerint azt, hogy 16 órán keresztül tartott a kihallgatás, magánzárkába csukták, ahol folyamatosan égett a villany, amikor pedig a hideg miatt Kaili kért egy második takarót, megtagadták tőle. 

Kaili csütörtökön ismét kérvényezte a szabadlábra helyezését, de azt a bíróság elutasította. Arra hivatkoztak, hogy fennáll a veszélye annak, bizonyítékokat semmisítene meg, és az befolyásolná a nyomozást.

Nyitókép: Menelaos Myrillas / SOOC / AFP 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. január 22. 18:23
Igazat kellett mondania, az pedig kínzás egy hazug tolvajnak.
Kivűlálló
2023. január 20. 19:16
„Középkori” helyzetbe kényszerítették a korrupciós botrányba keveredett politikusnőt. Értsd: folyamatosan égették a villanyt, és nem adtak neki második takarót a hideg szobában." Fel vagyok háborodva...! Én pucéron tartottam volna a - fűtésnélküli - vallatószobában, de előtte egy drótkorbáccsal meghánytam volna egy kicsit a hátát és utána ráborítottam volna egy zacskó sót... és mindezt nem azért, mert megvehető volt, hanem mert egy büdös, szocialista EP-s kurva és mert Magyarország neki is köszönheti, hogy az EU és Brüsszel megvonja a jog szerint neki járó pénzeket! A korrupcióért még pluszba eltörném a térdízületeit...!
öszödibeszéd
2023. január 20. 18:24
szocialista, nem? no akkor: "Föl, föl, ti rabjai a földnek..."
fraktoaster
2023. január 20. 17:53
A középkorban inkább lekapcsolták a villanyt, nem? Bebaszták a várbörtön legmélyebb, legsötétebb zugába a delikvenseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!