„Útjában voltam embereknek” – megszólalt az ukrán idegenlégiós magyar kalandornő!

2023. január 06. 10:27

„Azzal vádolni engem, hogy az ellenséggel működök együtt, azok után, hogy többet szolgáltam Ukrajnában, mint a vádlóim, nem csak nevetséges, hanem egyenesen undorító.” Emese Fajk (Emese Abigail Fayk néven fenntartott) Facebook-profilján közölt publikus posztot a róla szóló és világszerte terjedő történetekről.

2023. január 06. 10:27
null

Emese Fajk az ukrán idegenlégióval kapcsolatos, vele szemben megfogalmazott, világsajtót bejáró vádakra úgy reagált a Facebookon: „Közvetve vagy közvetlenül útjában voltam olyan embereknek, akik ki akarták használni a légiót a saját előnyeikre. Ugyanezek az emberek a forrásai azoknak az alaptalan vádaknak és támadásoknak, amiknek hónapok óta az áldozata vagyok.”

Fajk szerint eddig nem mutattak fel neki bizonyítékokat az ellene felhozott vádakhoz. Kijelentette azt is: nem vett részt katonai gyógyszerek szállításában semmilyen formában.

Azt közölte: a hadsereg és az SZBU ukrán biztonsági szolgálat képviselői arról biztosították őt, hogy nincsenek ellene zajló nyomozások. Azt is állítja: továbbra is élvezi katonai feljebbvalói bizalmát, ők engedték meg neki a poszt közlését is.

„Azzal vádolni engem, hogy az ellenséggel működök együtt, azok után, hogy többet szolgáltam Ukrajnában, mint a vádlóim, nem csak nevetséges, hanem egyenesen undorító” – írta posztjában Emese Fajk.

 

(Nyitókép: videó, képernyőmentés)

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hazafi Teddymackó
2023. január 09. 12:56
Ramirez, apropó, elemeztem a hozzászólásaidat tudományosan. Tuti sittes cigány vagy, a csicskábbik fajtából, akit miután egyetlen jól eltalálttal földre küldtél, könyörög, hogy báttya, ne bántsál, aztán miután azt hiszed a rács megvéd, kurvaanyázol, te, akit a vécéből etettek hozzám hasonló fehér férfiak. Így legalább ettél már porcelánból is, te csicskák, álmenők faszát kényelemből szopkodó.
Martell 2
2023. január 06. 18:35
Gondolom nincs már Ukrajnában, mert akkor már rég feldarabolták volna őt az ukránok, de előtte még kiszedték volna belőle a bankszámlaszámát.
Rodolfo
2023. január 06. 15:07
A hülyéje azt hitte hogy megbízhat az ukránokban, most pedig sopánkodik hogy útjában volt egyeseknek. :DD Na jól van..
HZ72
2023. január 06. 14:38
Slava Russia
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!