Hátborzongató videón, ahogy a rakéta eltalálja a dnyiprói panelházat

2023. január 17. 21:50

Hivatalosan legalább 41 ember vesztette életét a hétvégi rakétatalálat során.

2023. január 17. 21:50
null

Nem adták fel az ukrán hatóságok, hogy további túlélőket találjanak Dnyipróban, ahol a hétvégén egy rakéta talált el egy többemeletes panelházat. A hivatalos adatok szerint eddig 41 halottat tartanak nyilván, további 25 személyt eltűntként kezelnek. A sérült, gyakorlatilag kettészakított épületről drámai képsorokat látni az közösségi médiában, azonban kedden videófelvétel is nyilvánosságra került az esetről. 

A legfrissebb adatok szerint egy H-22-es rakéta csapódott be, melyet eredetileg hajók ellen fejlesztettek ki, városi célpontok ellen alkalmatlan. 

Nyitókép: vitalii matokha / AFP

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 18. 11:33
Ez nem lehetett orosz rakáta, mert az angol hirszerzés és a hohol parancsnokság szerint 2022 év végére elfogyott, a tüzérségi lőszereikkel együtt. Unalmas a szar hohol propaganda. Szánalmas és hazug is.
Kivűlálló
2023. január 18. 08:36
Hááát, nekem teljesen borzong a hátam...! Főleg így, hogy nincs Twitter oldalam, így sem belépni, ezáltal sem megnézni nem tudom a videót...!
Menhetten
2023. január 18. 04:29
Rohadjál meg Putyin! Ez népirtás, háborús bűn! Innentől fogva az ukránoknak minden eszköz megengedett a védekezéshez!
remi
2023. január 18. 00:23
800 méterről készült videók, a világon semmit nem bizonyítanak. Mondjuk fogalmam nincs az egészről, amíg aresztovics nem motyogott bele a kamerába valamit addig biztos voltam benne, hogy valami félrement (rossz célmegjelölés, a röppálya végén figyelembe nem vett magasépület, sima meghibásodás) de amikor aresztovics belenyögte a kamerába az "air defense failure"-t, na onnantól kezdve biztos vagyok benne, hogy itt valami még nagyobb aljasságot takargatnak, aresztovics csecsemőkora óta soha nem mondott még igazat, valószínűleg genetikailag képtelen rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!