„Gigászok harca”: Dániel Péter beleszállt Bartus Lászlóba

2023. január 29. 20:30

„Izraeli állampolgárként, demokrataként és emberként is mélységesen elítélem Bartus László legutóbbi cikkét” – fogalmazott az izraeli ügyvéd.

2023. január 29. 20:30
null

Bartus László a közelmúltban egy cikkében kritizálta Izraelt, egészen pontosan odáig ment, hogy „illiberális fasiszta zsidó államot” emlegetett. Ezt azonban nem hagyta szó nélkül Daniel Péter sem, a Facebookon üzent az izraeli ügyvéd Bartusnak.

 

 

„Izraeli állampolgárként, demokrataként és emberként is mélységesen elítélem Bartus László legutóbbi cikkét, amelyben aljas módon fasiszta és rasszista diktatúrának bélyegezte Izrael Államot az általa szerkesztett Amerikai Népszava c. szennylapban.

annak egyetlen hazug, demagóg gondolatával sem értek egyet, egyúttal pedig itt Izraelben megteszem a szükséges jogi lépéseket is az ügyben” – fogalmazott.

Nyitókép: Facebook

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Buta kán
2023. február 01. 20:46
Hogy ez a két patkány indokolatlanul fasiztázza a magyart non-stop,az kölcsönösen belefér. Ennek legalább van alapja.
szürkeSzarvas
2023. január 30. 20:40
2 futóbolond biboldó.
dr. Dániel Péter ügyvéd
2023. január 30. 18:25
Na mára vége az oktatásnak genetikai alattvaló magyar férgek. Pofa be és csendben nyaljátok tovább a fideszes gazdáitok szaros valagát! Shalom! :-)
Rocktoberi
2023. január 30. 17:11
https://youtu.be/nNPnQJUuAyc :):):)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!