Nincs nagyobb meghasonlás a világon, mint egy illiberális fasiszta zsidó állam

2023. január 25. 17:08

Benjamin Netanjahu ideológiailag csatlakozott az illiberális fasisztákhoz.

2023. január 25. 17:08
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Nehéz lenne elhallgatni és szőnyeg alá söpörni azt a tényleges veszélyt, ami már egy évtizede Izrael feje fölött lebeg, mióta Benjamin Netanjahu ideológiailag csatlakozott az illiberális fasisztákhoz, miszerint a zsidóság többezer éves üldöztetése, s a holokausztban elszenvedett egyedülálló népirtás után létrejöhet az első, velejéig rohadt, zsidóságától megfosztott, pogány és fasiszta zsidó állam, amely a zsidóság önfeladásával és szellemi megsemmisülésével egyenlő.

A Biblia szerint ez minden bizonnyal létrejön, mert csak így ülhet be a jeruzsálemi harmadik templomba az Antikrisztus, ami elindítja az apokalipszist, a világ és a zsidóság soha nem látott végét és pusztulását. Az Antikrisztus, mint világdiktátor, aki Izrael Istenének ellentéte és legnagyobb ellensége, akit a mai meghasonlott, önmagából kifordult hamis kereszténység termel ki, kinek előképei a fasiszta illiberális államformát építő szörnyetegek Putyintól Orbánon és Trumpon át az összes »keresztény« diktátorig, építi meg a harmadik templomot, s maga ül be istenként mutogatva magát.

Egy pogányfasiszta zsidó állam nélkül ez elképzelhetetlen, még akkor is, ha a zsidóság a pogány bálványt felismeri majd, ellenáll neki és visszatér igazi önmagához, ami minden korábbinál nagyobb pusztulását okozza majd, s amely a Biblia szerint a zsidó Messiás visszajöveteléhez vezet, aki megmenti őket. A bibliai próféciák perspektívájából visszatérve a mai valóságba, Benjamin Netanjahu minden bizonnyal a zsidó történelem legnagyobb árulója és legkártékonyabb figuráinak egyike lesz, ha megnyitja az utat ennek, s egy vallásos, de ízig-vérig pogány országot csinál a zsidó államból.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
packó_
2023. január 26. 18:35
Ez Ukrajnáról ír, bocs, csak a címet volt időm olvasni?
miazhogynagyonis
2023. január 26. 14:07
Valaki a b+-et használja kötőszóként, valaki a fasizmust. Ilyen az, ha FESZ van, bartus.
fonak
2023. január 26. 12:53
Cool it with the anti-semitic remarks, Mr. Bartus.
mokány
2023. január 26. 11:59
Gott mit uns .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!