Kifakadt Bayer Zsolt: Van egy ötletem, hogy ezek a brüsszeli banditák hová dugják a kenőpénzeiket!

2023. január 24. 14:47

A publicista nagyon kiakadt azon, hogy a brüsszeli korrupciós botrány egyik érintettje nemes egyszerűséggel mikuláscsomagokba dugta a maga kenőpénzét.

2023. január 24. 14:47
null

Bayer Zsolthoz is elért a brüsszeli korrupciós botrány legutóbbi felvonása, miszerint Pier Antonio Panzeri, a Katar-gate középpontjában álló volt európai parlamenti képviselő

nemes egyszerűséggel mikuláscsomagokba dugta a maga kenőpénzét.

Ennek kapcsán fakadt ki Bayer Zsolt a Facebook-oldalán: „Olvasom, hogy a brüsszeli korrupciós botrány egyik érintettje, ez a Panzeri nevű fehérjehalmaz mikuláscsomagokba dugta a kenőpénzt. Azért ennél aljasabb dolgot, minthogy a gyermeki ártatlanságot így bemocskolják. Azért van egy ötletem, hogy hova dugják legközelebb ezek a drága brüsszeli banditák a kenőpénzeiket...”

Robban az újabb korrupciós bomba az EU-ban: Marokkó is lefizetett brüsszeli képviselőket

„Kémek, pénz és luxusszállodák: az EU korrupciós vizsgálata a marokkói kapcsolatokat kutatja" - címmel közölt cikket a The Financial Times. A nyomozók úgy vélik, hogy Pier Antonio Panzeri, a Katar-gate középpontjában álló volt európai parlamenti képviselő Rabatból is kapott kenőpénzt.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onlye
2023. január 25. 05:56
"2020. november 29-én az „egyre nagyobb lelki megterhelésre” hivatkozva bejelentette, hogy december 31-i hatállyal lemond EP-mandátumáról. A belga sajtóban két nappal később, december 1-jén megjelent hír szerint azonban a helyi rendőrség november 27-én rajtaütött egy brüsszeli házban – a kijárási korlátozás miatt illegálisan – tartott homoszexuális szexpartin, amelyen a képviselő is jelen volt." Nem ismerős?
Onlye
2023. január 25. 05:53
XD és te meg a nyomorult kis barátod hova dugja? Álszent nyomorult geci.
kerekperec
2023. január 24. 23:48
bajer te barom! te hova dugdosod a sok lopott dohányt amiket kapsz a gazdidtól a sok hazúgságaidért? Hmmmmmm.........
Rucalaki
2023. január 24. 22:38
Nekem is, de a nagy seggébe már nem fér több kedves disznó úr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!