Putyin: A Nyugat ágyútölteléknek használja Ukrajna népét

2022. december 09. 11:12

Az orosz elnök szerint Ukrajna szövetségesei szándékosan szítják a nemzetközi konfliktusokat.

2022. december 09. 11:12
null

„A világban egyre nő a konfliktus lehetősége, és ez egyenes következménye a nyugati elit azon törekvésének, hogy minden eszközzel megőrizze politikai, pénzügyi, katonai és ideológiai dominanciáját” – idézte a Sky News Vlagyimir Putyint, aki a Sanghaji Együttműködési Szervezet és a volt szovjet országok egy csoportja védelmi minisztereinek csúcstalálkozóján mondott beszédet. Az orosz elnök arról is beszélt, hogy a nyugat szándékosan súlyosbítja a nemzetközi konfliktusokat, illetve „kizsákmányolja Ukrajnát és ágyútölteléknek használja a népét”.

Nyitókép: Gavriil Grigorov / SPUTNIK / AFP 

Összesen 385 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2022. december 09. 15:16
Vicces pasi ez a putylika. Még a végén kiderül, hogy az ukránok saját védelmében öli őket. 🤣🤣🤣 A fideszesek meg tapsolnak neki, és szidják Európát.
jánosbácsi
2022. december 09. 14:10
Putyin ártatlan, a nyugati országok gyilkolják az ukránokat nyolcadik hónapja. Orbán Viktor ugyanezt a süket dumát nyomja, mindenért a nyugat a hibás.
Robert69
2022. december 09. 13:45
Érdekes ezt nem cáfolja senki, mert ezzel beismerné a nyugat, hogy katonailag is részt vesz a háborúban............
Kanyar
2022. december 09. 13:10
Ja! Az oroszok meg egyszerűen kirabolják, megerőszakolják és legyilkolják őket. Ez a szörnyű nyugat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!