Kadirov elszabadult: „mennyi ukrán vérét fogod még iszogatni a kokainos aranypalotádban, Zelenszkij?”

2022. december 06. 14:15

„Ha kell, náci, ha kell, könnyedző liberális” – mondta a csecsen vezér az ukrán elnökről.

2022. december 06. 14:15
null

Ramzan Kadirov csecsen vezető Telegram-oldalán intézett kirohanást az ukrán elnök ellen, aki Kadirov szerint „ha kell, náci, ha kell, könnyedző liberális”.

Hány gonoszságot fogsz még elkövetni? Gyújtasz majd egy nagy tüzet, amiben porig éghet az egész világ? Mennyi ukrán vért fog még innia rezsimed a kokainos aranypalotádban?”

A csecsen vezér úgy folytatta: „mégis kinek hajbókolsz? Fekete szoknyás admirálisoknak, kék ruhás tábornokoknak?” Kadirov bejegyzését azzal zárja: Volodimir Zelenszkij fogságban fogja letölteni „szégyenteljes” élete maradékát.

Nyitókép: Aleksey Nikolskyi / Sputnik / AFP

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. december 08. 06:37
Büdös csecsnya, mennyivel vett meg Vladolf Fuckin?
NKFF
2022. december 07. 10:10
Ha a Nyugat nem öntött volna euro milliárdokat Ukrajnába ennek a rohadt pojácának már régen béke lenne!
Kivűlálló
2022. december 06. 23:16
"Kadirov bejegyzését azzal zárja: Volodimir Zelenszkij fogságban fogja letölteni „szégyenteljes” élete maradékát." Csalódott lennék, ha nem nyírnátok ki (az őt körülvevő csőcselékkel együtt)! Minek még etetni is ezt a tetvet?
TCrown
2022. december 06. 20:37
Ukrajna ebből soha nem fog felépülni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!