RENDKÍVÜLI: Lövöldöztek Párizsban

2022. december 23. 12:38

Legkevesebb három ember meghalt, többen megsérültek. Cikkünk frissül!

2022. december 23. 12:38
null

Cikkünk frissül...

Lövöldözés történt Párizsban december 23-án dél körül. Legkevesebb ketten elhunytak, többen megsérültek. Az AFP rendőrségi forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a lövöldözőt letartóztatták. A rendőrség a Twitteren arról tájékoztat, hogy mindenki kerülje el az érintett kerületét Párizsnak.

Az elkövető egy hatvankilenc éves férfi,

aki egy pisztollyal lövöldözött. Szemtanúk szerint hét-nyolc lövés dördült, teljes pánik uralkodott el az utcákon.

Érdekesség, hogy a rendőrök egy rendőrkapitánysági forrás szerint egyből megkapták a feladatot, hogy biztosítsák a térség kurdok által lakott helyszíneit. A párizsi ügyészség közölte, gyilkosság, szándékos emberölés és súlyos testi sértés miatt nyomozás indult az ügyben. A jelenlegi információk szerint ketten elhunytak, négyen megsérültek, akik közül kettő állapota válságos.

A rendőrség megkezdte a terület átvizsgálását robbanószer után kutatva. A legfrissebb információk szerint a letartóztatott lövöldöző egy 1953-ban, a Seine-Saint-Denis-i Montreuilben született férfi. Sajtóforrások szerint a lövöldözés egy kurd kulturális központban történt.

A legfrissebb információk szerint hárman hunytak el, valamint négy súlyos sérült van, köztük a feltételezett 69 éves lövöldöző.

Nyitókép: Thomas SAMSON / AFP

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2022. december 23. 16:22
Az elhunytaknak legyen könnyű a föld! RIP! A hozzátartozók, hát ők nem támogatják a migráns mérnökök és orvos professzorok behozatalát Európába, én úgy gondolom!
Krupp Skya
2022. december 23. 15:56
Nehéz gyermekkora volt a bácsinak és ráadásul 69 éves korára árván maradt a szülők Trianonba haltak bele.
urga
2022. december 23. 15:51
"RENDKÍVÜLI: Lövöldöztek Párizsban" Rendkívüli, hogy most nem gyújtogattak, késeltek, robbantottak... Ez lett Nyugat-Európa :(((
olajfa1
2022. december 23. 15:50
ÁÁÁ! csak a szokásos karácsonyi örömünnepes lövöldözés! A KÜLÖNBÖZŐ NÉPEK KÜLÖNBÖZŐ ÖRÖMÜNNEPLÉSEIKET!!!... A LIBERALIZMUS MÁR CSAK ILYEN "ÖRÖMTELI"... Sajnálom az elhúnytakat... bármilyen nemzetiségüek is és vallásuak is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!