Gyerekeket támadott meg egy késes támadó Németországban, egyikőjük belehalt sérüléseibe

2022. december 05. 13:21

Két általános iskolás lány az áldozat.

2022. december 05. 13:21
null

Két, iskolába tartó gyereket sebesített meg egy késes támadó a Németország délnyugati részén fekvő Illerkirchbergben – közölte hétfőn a német rendőrség. A rendőrségi tájékoztatás szerint két általános iskolás lány az áldozat, de további részleteket a hatóság nem árult el.

A Münchentől nyugatra fekvő, mintegy ötezer lakosú kisvárosban elkövetett támadásról elsőként a Bild című német tömeglap adott hírt, amely azt írta, hogy a két gyerek súlyosan megsérült, kórházba kerültek és a feltételezett elkövetőt a rendőrség őrizetbe vette.

FRISSÍTÉS:

A Die Presse szerint az egyik áldozat, egy mindössze 14 éves lány, belehalt sérüléseibe. A másik, 13 éves áldozat sérülései súlyosak. A rendőrség szerint a támadó egy közeli lakóházba menekült, a rendőrség emberei kivonultak, hárman tartózkodtak a házban, mindannyiukat őrizetbe vették.

(MTI)

Nyitóképünk pusztán illusztráció. Fotó: Yuri Cortez / AFP.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolfram004
2022. december 07. 21:54
Virágzik a kertünkben szász virág, szépek, sokszínűek, némelyiket mégis kikapáljuk. Amiket úgy nevezünk: gyom. Egyébként a kép félrevezető, aki Finn Wolf kést használ, kis eséllyel gyilkol!
florin
2022. december 06. 14:23
Megbocsáthatatlan! Wir schaffen das......Ismerős??????
florin
2022. december 06. 14:21
Megbocsáthatatlan! Wir schaffen das......Ismerős??????
csjanos
2022. december 06. 10:21
.....ártatlan gyerekek isszák a libsi politikusok hülyeségét...pfuj...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!