Marokkó és Horvátország a nyolcaddöntőben, Belgium kiesett

2022. december 01. 18:09

Az észak-afrikaiak Kanada legyőzésével megnyerték a csoportot, a horvátok a Belgium elleni döntetlennel a második helyen jutottak tovább.

2022. december 01. 18:09
null

 Marokkó és Horvátország válogatottja jutott a 16 közé a katari labdarúgó-világbajnokság F csoportjából.

Az afrikai együttes a négyes csütörtöki zárófordulójában 2-1-re verte Kanadát, és mivel a legutóbbi világbajnokság ezüst- és bronzérmesének, azaz a horvát és a belga csapatnak az összecsapásán gól nélküli döntetlen született, első helyen lépett a nyolcaddöntőbe. Belgium és Kanada búcsúzott a további küzdelemtől.  

Ennek a csoportnak a továbbjutói a nyolcaddöntőben az E csoportból kapnak ellenfelet, melynek meccseire este nyolckor kerül sor: Spanyolország Japán ellen lép pályára, Németország Costa Ricával játszik.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Rolex Dela Pena

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dobrevita
2022. december 02. 07:58
Nem állt meg a világ. A belga focisták a németekkel együtt még mindig elmehetnek egy meleg bárba rúdtáncosnak, vagy beállhatnak soros valamelyik terror ngo-jába, ha már a foci nem megy.
need-info
2022. december 01. 22:30
Csak egy marok marokkói kiütötte odaát Kanadát. Dehát.
LancelotDuLac
2022. december 01. 22:05
A magyarok el se jutottak Katarig, az albánok!!!!!! jól kipicsázták őket!!!! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
westend
2022. december 01. 21:55
na, mehetnek haza a németek. Lehet felvenni a buziszalagot - az is siker, csak kicsi :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!