Putyin: A külföldi média nem emel hangot az ukrán dombázás ellen Donyeckben

2022. december 21. 07:38

Az orosz elnök a Donyecki és Luhanszki Népköztársaságok vezetőivel tárgyalt.

2022. december 21. 07:38
null

 A TASZSZ orosz állami hírügynökség arról számol be, hogy az orosz elnök szociális és gazdasági kérdésekről tárgyalt a de facto Donyecki és Luhanszki Népköztársaságok vezetőivel. Putyin a megválasztásuk óta először találkozott Denisz Puskinnal és Leonyid Pasecsnyikkel.

Putyin „nagyon bonyolultként” írta le a helyzetet a luhanszki régóban, de azzal fokozta, hogy „nem kevésbé bonyolult, sőt még bonyolultabb talán Donyeckben”. Az elnök szerint

heves bombázások zajlanak a területen, de a külföldi média és az emberi jogi szervezetek ez ellen nem emelnek hangot.

Ezt követően Donyeck vezetője erősebb légvédelmi rendszert, Luhanszk vezetője pedig tűzifát és szenet kért a lakosságnak.

 

Nyitóképen: MTI/EPA/Szputnyik/Orosz elnöki sajtószolgálat/Valerij Sarifulin

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. december 21. 16:49
Gávárít Mászkvá by mandiner.ru
ChatBot
2022. december 21. 13:57
Ukrajnának alapvető alkotmányos joga, hogy megvédje magát az orosz megszállóktól.
Jason Bourne
2022. december 21. 13:48
"Az elnök szerint heves bombázások zajlanak a területen, de a külföldi média és az emberi jogi szervezetek ez ellen nem emelnek hangot." Gondolom ez Putyin részéről ilyen álnaiv rácsodálkozás, hiszen számára is világos lehet, hogy az összes emberjogi szervezet élen az ENSZ-szel az USA cselédje, csicskája, fizetett ügynöksége. Még szép, hogy nem hullatnak könnyet orosz civilekért.
nakatomi
2022. december 21. 13:42
"találkozott Denisz Puskinnal" Úgy tűnik a szerkesztő szerint Gyenyisz Pusilin a továbbiakban pályát fog módosítani, és a jövőben irodalmi babérokra pályázik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!