Varsói főpolgármester: Orbán Viktor térden állva ment Brüsszelbe

2022. december 01. 09:05

Rafal Trzaskowski szerint „a magyarok végre észhez tértek”.

2022. december 01. 09:05
null

„A magyarok tényleg észhez tértek, több tucat törvényt készítettek elő. Úgy tűnik, hogy végre komolyan gondolják a jogállamiság helyreállítását” – idézte a Tvn24.pl Rafal Trzaskowskit, Varsó főpolgármesterét.

Trazkowski azzal folytatta, hogy

„A felelősség száz százalékban a PiS-kormányé”

De nemcsak a magyar miniszterelnökről és Brüsszelről szólt nyilatkozatában a lengyel városvezető. Mint fogalmazott, „remélem, hogy a PiS is felhagy a csalással, nem időhúzásra játszik, és nem hárítja a felelősséget az EU-ra. Mert a felelősség száz százalékban a PiS-kormányé” – jelentette ki Rafal Trzaskowski.

***

Nyitókép: PABLO BARRERA / ANADOLU AGENCY / AFP

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kickbox
2022. december 01. 23:30
Butuskák figyeljetek, A külföldi adófizetők pénze nem azért van hogy egyes emberek ebből gazdagodjanak meg. Az nem hazaáruló aki a lopást akarja meggátolni. Azért mert fideszes vagy szabad neked is gondolkodnod. Teljesen helyénvaló, hogy a magyar kormány ne férjen hozzá olyan forrásokhoz, amelyeket azon vállalkozóknak oszt szét, akik politikailag megfelelőnek tart. Gondolkodjatok és ne gyűlölködjetek!
hetediknap
2022. december 01. 18:27
TÉRDEN ÁLLVA MENT ?Mi ez a süketelés te nagyonbarát ?
Hydra Esus
2022. december 01. 17:40
Hogy is volt az, amikor a lengyel országvezetés guggolva szopta a belga faszt, utána meg állva?
csato42
2022. december 01. 15:36
Nem csak nekünk van dollár ellenzékünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!