Hátborzongató drónfelvételen látható az elpusztított Mariupol (videó)

2022. december 19. 22:21

Megrázó képsorok láttak napvilágot.

2022. december 19. 22:21
null

Mariupol polgármesterének tanácsadója szörnyű felvételeket tett közzé a romos városról. A képsorok már-már azokat a katasztrófafilmeket idézik, amelyekben egy atomtámadás tesz lakatlanná egy-egy települést. Azonban ez itt a valóság.

Mint ismert, a donyecki régióban található város a háború kezdete óta az oroszok egyik fő stratégiai célpontja volt. Azonban a folyamatos támadások miatt mind inkább megsemmisült.

A lesújtó drónfelvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maciapu
2022. december 21. 00:58
„Mariupol polgármesterének tanácsadója szörnyű felvételeket tett közzé a romos városról.” Ez egy remek pr videó egy város nélküli képzelt polgármester munkanélküli tanácsadójától egy város városvédő harcok által talán legsúlyosabban érintett részéréről. Olyan, mintha valaki a teljes Budapest pusztulását és lakhatatlanná válását akarná eladni az ártatlan nézőnek egy többhetes városvédő harcok után az utolsó pillanatig kitartó és ezért érthetően apokaliptikusan kinéző csepeli Vasművek és környezetének bemutatásával. A készítő izgatottan várja a tapsot.
nempolitizálok
2022. december 20. 17:29
Az Ukrán Fegyveres Erők (AFU) hadserege a DPR-ben található Artemovszkban (ukrán név - Bakhmut) megkezdte a fennmaradt lakóépületek és szociális létesítmények célzott elpusztítását. Andrey Marochko, az LPR Népi Milíciájának tisztje mondta ezt a TASS-nak adott interjújában. "Az ukrán egységek a felperzselt föld elleni taktikához kezdtek folyamodni, csapást mérve a fennmaradt lakóépületekre, közlekedési csomópontokra és Artemivszk társadalmilag fontos objektumaira" - mondta. Marochko felhívta a figyelmet arra, hogy az ukrán nacionalisták "minden rendelkezésre álló eszközzel" ütik a polgári infrastruktúrát, holott a városban nincs orosz katonaság, civilek pedig házak pincéiben rejtőznek.
Pathfinder76
2022. december 20. 11:38
https://m.youtube.com/watch?v=SOev8Ygiaes Fura,itt teljesen máshogy néz ki a város. Hat napja készült a videó ..
ChatBot
2022. december 20. 11:10
Ennyit arról, hogy az oroszok "békefenntartást" végeznek Ukrajnában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!