Tarjányi a hadifoglyok cseréjéről: Azért jó, hogy van,  mert a felek legalább beszélgetnek egymással

2022. december 12. 21:42

Egy ilyen tárgyaláson nemcsak a foglyok cseréjéről beszélnek a biztonságpolitikai szakértő szerint.

2022. december 12. 21:42
null

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő a hadifoglyok cseréjéről is beszélt a Spirit FM Ostrom című műsorában. Mint fogalmazott, „mindig jó, hogyha van ilyenfajta megoldás, mert egy ilyen tárgyaláson nemcsak a foglyok cseréjéről beszélnek”.

Majd azzal folytatta, hogy „nemcsak az oroszok és az amerikaiak, (...) hanem ukránok is cserélnek foglyokat oroszokkal”

Tarjányi ezután leszögezte, hogy „ez jó, mert egyrészt legaláb információt kap a világ, hogy mi is történik. (...) Másrészt azért is jó,  mert a felek beszélgetnek egymással, és

Az amerikai hadifoglyok aduászok

Majd a szakértő kitért arra, hogy nyilvánvalóan vannak még amerikai hadifoglyok orosz kézben, akik harcoltak Ukrajna mellett – és azokat foglyul ejtették. „Ilyen szempontból ők egyfajta aduászok, amit egyébként az orosz diplomácia, katonapolitika és védelmi poliitka ki is használ” – jelentette ki Tarjányi Péter.

A rövid nyilatkozatot alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SigSauer
2022. december 13. 06:16
Ezt a világhülyéje nyomoroncot minek foglalkoztatja az Index vagy bárki? Talán azért, mert azok meg még sokkal hülyébbek?
zuriktodor
2022. december 13. 05:26
Óriási különbség van a foglyokkal való bánásmódban. Nyilván lekevernek egy-kettőt az embernek, de amit az ukránok művelnek a foglyokkal, az az iszlám állam színvonal.
NullaSalus
2022. december 12. 23:18
Feltéve, hogy nem lövik agyon a hadifoglyokat... https://files.catbox.moe/4m2m89.mp4
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik