„Egy ország vagyunk, nem egy Disney-mozi” – reagált a Washington Post cikkére a La Libertad Avanza

2022. december 16. 08:32

Az amerikai lap hiányolta a fekete játékosokat az argentín válogatottból.

2022. december 16. 08:32
null

Bejárta az internetet a képernyőfotó, amelyen a jobboldali politikai koalíció válasza olvasható a The Washington Post felvetésére, melyben a lap hiányolta a fekete játékosokat az argentín válogatottból. Mint írták: „Miért nincs több fekete játékosa Argentínának a VB-n?”.

Határozott választ kapott a lap

Erre a pártkoalíció annyit reagált:

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

 

Kapcsolódó

A Mandiner is megírta, túltolták a progressziót a Disney-óriásnál, most már inkább megszabadultak attól a vezérigazgatótól, aki a mesefilmek őshazájából két év alatt veszteséges LMBTQ-propagandagyárat csinált. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

A Mandiner is megírta, túltolták a progressziót a Disney-óriásnál, most már inkább megszabadultak attól a vezérigazgatótól, aki a mesefilmek őshazájából két év alatt veszteséges LMBTQ-propagandagyárat csinált. Erről olvashat bővebben.

***

Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Bozoglu

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BlancoAgilon38
2022. december 23. 08:18
:DDDDDDDDDDD
tenegri
2022. december 18. 20:30
Sajnálatos, hogy a Mandineres kolléga (aki ide kirakta), a Twitteren jópofáskodók, és az itteni kommentelők döntő része (tisztelet az 1-2 kivételnek) is mintha nagyvonalúan kihagyták volna, hogy megpróbálják megnézni miről is szólt a cikk, és inkább egyből a cím miatti hőbörgést választották. A cikk nem hiányolta a feketéket, hanem megmagyarázta, hogy (más, környékbeli dél-amerikai országokkal ellentétben) miért nem jellemzők a feketék a mai Argentínában (és mint kiderül belőle, ez nem is mindig volt így). De az olyan apróságok mint az olvasás vagy utánanézés egy kiadós hőbörgés kedvéért azért igazán mellőzhetők...
Nyest
2022. december 16. 20:49
Zseniális! Így kell ezt csinálni! Hatalmas szégyen, hogy a talán legikonikusabb hazai csapatunkat, a Ferencvárost telerakták majommal, kizárólag a pénz miatt. Ezt a méltatlan állapotot meg kellene szüntetni, mert ezzel nemcsak megosztották, de arcon is köpték a saját szurkolóikat.
Málaga21
2022. december 16. 17:19
Mekkora retardált idióta jenkinek kell ahhoz lenni, hogy ne a fehéreket hiányold a francia válogatottból, hanem a négereket az argentinból. Kéne az a határfal, de az egész usa köré.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!