Öt éve lopta az áramot a román főerdész

2022. december 07. 14:08

A szomszédai buktatták le.

2022. december 07. 14:08
null

A Főtér.ro számolt be arról, hogy a Bihar megyei Vaskohsziklás városában működő erdészet vezetője miként próbálta csökkenteni  a villanyszámláját.

A cikkből kiderült, hogy a főerdész öt éve a kisbékfalvi házát az illetékesek tudta nélkül, törvénytelenül csatlakoztatta az elektromos hálózatra. A szomszédainak az tűnt fel, hogy

a főerdész udvarán mindig ugyanabban a pillanatban gyulladtak ki a lámpák, amikor a településen bekapcsolták az esti közvilágítást.

Miután rájöttek, hogy mi áll ennek a hátterében, megtették a rendőrségen a feljelentést – ismertette a részleteket a lap.

A vaskohsziklási rendőrség a belényesi törvényszéki ügyészeivel kedden tartott házkutatást az erdészet vezetőjénél, aki ellen a hivatalos közlés szerint áramlopás gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene – írta a Főtér.ro.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
satman11
2022. december 08. 08:56
...a fentiek szerint szeretett Lajcsink is-anyai ágon-bocskoros lehet....ő is sok-sok éven át lopikált minden "földi jót"...
Dobrevita
2022. december 08. 08:11
Csak 5 éven át??? Ilyenkor a tényellenőrök hol vannak?
need-info
2022. december 08. 00:48
Foglalkozása : román. Népi sportok az országban : benzin lopás, áram lopás, bicikli lopás.
kishal
2022. december 07. 22:00
Aztán trombitálni tud-é?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!