Óriási lángok Moszkva közelében (VIDEÓK)

2022. december 09. 08:31

Aggasztó képsorok láttak napvilágot az orosz főváros környékéről.

2022. december 09. 08:31
null

Pénteken kora reggel tűz ütött ki Moszkva környékének egyik legnagyobb bevásárlóközpontja – írja a Reuters. Az épület egy része összeomlott, ami jelentősen megnehezíti a tűzoltók dolgát. 

A Moszkvához közeli Himkiben található Mega bevásárlóközpont mintegy 7000 négyzetméteren ég.

Áldozatokról egyelőre nem érkezett hír.

A Guardian arról ír, hogy a hatóságok szerint szándékos gyújtogatás okozhatta a tüzet.

***

Fotó: HANDOUT / RUSSIAN EMERGENCY SITUATIONS MINISTRY / AFP

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Odone Ricci
2022. december 09. 15:17
Ejnye-bejnye ezek az oroszok, most Moszkában is robbantják saját létesítményeiket, ahogy a Nord stream gázvezetéküket is ők robbantották fel, a nyugati hírforrás szerint, bár ők és a németek finanszírozták. Sőt az Oroszország és a Krim-félszigetet összekötő sztrádát is inkább az oroszok robbantották fel a nyugati média szerint, holott Puty. villája is ott van. Tehát már ennyire öncsonkítók, önbántalmazók lettek ezek a gazemberek.
fokos2
2022. december 09. 11:42
Tűz ütött ki egy amerikai áruházban, pánikba esve menekültek a vásárlók - videó ORIGO2022.08.26. 16:04 EZ A CIKK 105 NAPJA FRISSÜLT UTOLJÁRA. A BENNE SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK A MEGJELENÉS IDEJÉN PONTOSAK VOLTAK, DE MÁRA ELAVULTAK LEHETNEK. Egy videófelvételen látható, ahogy az ijedt vásárlók menekülnek egy Georgia államban található Walmart áruházból. Az üzletben ugyanis tűz ütött ki, ami miatt a tetőszerkezet egy része beomlott. Megosztás Facebookon Küldés Messengeren További lehetőségek RENDKÍVÜLI HÍR PUTYIN MINDEN EDDIGINÉL DRÁMAIBB ÜZENETET KÜLDÖTT A NYUGATNAK A Fox5 Atlanta beszámolója szerint a tűz helyi idő szerint szerda este 7:20 körül tört ki az amerikai Georgia államban található Peachtree City Walmart áruházában. MIKÖZBEN A TŰZOLTÓK NAGY MENNYISÉGŰ VÍZZEL OLTOTTÁK A TÜZET, JELENTETTÉK, HOGY A TETŐ SZERKEZETI ELEMEI ELKEZDTEK BEOMLANI. Ennek következtében az oltás parancsnoka úgy döntött, hogy visszahívja a tűzoltókat, akik az épület külső oldaláról folytatták az oltást - mondta Will Harbin, a Peachtree City tűzoltóság parancsnokhelyettese. Az üzlet belsejében készült videón látható, amint a pánikba esett vásárlók igyekeznek a kijáratok felé menekülni a lángok elől. A BESZÁMOLÓK SZERINT EGY ÁRUCIKKEKKEL TELI ÁLLVÁNY GYULLADT KI, AZONBAN A TŰZ OKÁT MÉG VIZSGÁLJÁK A HATÓSÁGOK. A gyújtogatás lehetőségét vizsgáló nyomozók is kiérkeztek a helyszínre. A füst egyébként akkora volt, hogy még az elsőként kiérkező rendőrök közül is többeket kórházba kellett szállítani. A Walmart dolgozói és vásárlói közül (az eddigi információk szerint) senki nem sérült meg, a károk teljes mértékét pedig még vizsgálják. Sehol máshol nem szokott tűz lenni ugye?)))
bagira
2022. december 09. 11:01
CIA dolgozik , Zelenszkij vadásszátok már le , nyugatra szalad minél több embert legyilkolhasson .
fatman
2022. december 09. 10:54
a háború kitörésekor megmondtam, ez több évtizedig terrorizmushoz fog vezetni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!