Kiszivárgott: hatalmas orosz offenzíva indulhat januárban vagy februárban

2022. december 14. 06:48

Az ukránok félnek az elsöprő támadástól.

2022. december 14. 06:48
null

„Az orosz erők az egymást követő vereségek és katonai problémák ellenére is képesek lehetnek »nagy offenzívát« indítani Ukrajnában január vagy február végéig” – nyilatkozta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter egy kijevi óvóhelyen – írta meg a 24.hu.

Kuleba: Ebbe az utcába nem fogunk bemenni

Kuleba hozzátette: „Senkit sem maradjon tévedésben. Oroszország nem változtatott ultimátumain, és továbbra is meg akarja hódítani egész Ukrajnát.

Ebbe az utcába nem fogunk bemenni”.

 

Nyitóképen: az orosz Yars RS-24 interkontinentális ballisztikus rakéták felvonulása a Vörös téren 2021-ben (Fotó: Dimitar DILKOFF / AFP)

 

Összesen 377 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. december 14. 17:41
Csak súgnék 1-2 baromeznek. Minden háború más. Nincs 2 egyforma. Ez olyan lesz ,mint a voda. ( rus, meg u krán nyelven wasser, vagy water,vagy aqua)) Tehát a hun mondás. Lassú víz ,partot mos.
Pukedli
2022. december 14. 13:36
.
oskar
2022. december 14. 12:46
Az USA meddig bombázta Jugoszlávia, Irak infrastruktúráit? Addig amíg a hatalom (Milosevics, Szaddam H) és emberei ott voltak. Tehát Oroszország is addig fogja. Ha Ukrajna népe hamarabb akarja befejezni ezt a szörnyűséget, akkor el zavarni ezt a hatalmat. Ez nehéz mert Zelenszkijék minden ellenzéket betiltottak. Totális diktatúra van. Mert aki mást akar mint ők akár meg is ölhetik. Sajnálom Ukrajna népét!
letsgobrandon
2022. december 14. 12:00
"Kuleba hozzátette: „Senkit sem maradjon tévedésben. Oroszország nem változtatott ultimátumain, és továbbra is meg akarja hódítani egész Ukrajnát." -- És ???.. ki nem szarja le ?... Ukrán - Orosz , Krumpli - Burgonya
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!