Nincs vége: ma is téma az EU-ban az újabb szankciós csomag

2022. december 09. 08:12

„Minden fél arra törekszik, hogy még az EU külügyminisztereinek hétfői ülése előtt megszülessen a megállapodás” – írja a Politico.

2022. december 09. 08:12
null

Korábban a Mandiner is beszámolt arról, hogy az Európai Bizottság egy újabb szankciós csomaggal fokozni kívánja a nyomást Moszkvára. „Kiállunk Ukrajna mellett, és mindent megteszünk, hogy Oroszország megfizessen kegyetlenségéért” – jelentette ki a testület elnöke, Ursula von der Leyen.

A Politico pénteki cikkében két uniós diplomatára hivatkozva arról tájékoztat, hogy

az uniós nagykövetek pénteken folytatják a kilencedik szankciócsomagról szóló megbeszélést.

Mint írják, „minden fél arra törekszik, hogy még az EU külügyminisztereinek hétfői ülése előtt megszülessen a megállapodás”.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. december 09. 12:42
Az utolsó csomag már maga a háború lesz?
dezilluzionista
2022. december 09. 12:02
Folytatnikellazoroszvereségig.
Esvány
2022. december 09. 11:45
Ursula von der Leyen: "Kiállunk Ukrajna mellett, és mindent megteszünk, hogy Oroszország megfizessen kegyetlenségéért" Ha tényleg az a cél (kétlem!), hogy Oroszország megfizessen, akkor miért az EU népeivel tolnak ki sorozatosan, miért nekünk kell többet fizetni mindenért? Miért nem Moszkvának nyújtja be a számlát a méltóságos asszonyság?
mokány
2022. december 09. 11:40
Megnézni YouTubeon : Brian élete : öntökön szúró alakulat .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!