Humanitárius válság: délután négykor összeül az ENSZ Biztonsági Tanácsa

2022. december 06. 07:25

Komoly baj van.

2022. december 06. 07:25
null

Dmitrij Poljanszkij, az Oroszország ENSZ melletti állandó képviselőjének helyettese arról írt a Telegramon, hogy ülést tart kedden az ukrajnai háború okozta humanitárius helyzetről az ENSZ Biztonsági Tanácsa.

„A nyugatiak ismét összehívták a Biztonsági Tanács Ukrajnáról szóló ülését,

– írja Poljanszkij.

Fotó: TAYFUN COSKUN / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. december 06. 09:52
Minden nemzetközi szervezet Gyurka zsebében van. Mindegyik szaros sorosiszta szervezet. Figyelmet csak a nemzetbiztonsági szervezetek részéről érdemelnek.
Ben Jeremiah
2022. december 06. 09:16
(Amúgy az oroszok előtárták volna az ukrajnában talált anyagokat az usa biológiai kísérleteiről, de leszavazták, hogy nem kell róla beszélni...)
Ben Jeremiah
2022. december 06. 09:15
Ez egy képmutató szar társaság. Mikor irakban gyerekek százezrei haltak meg az embargó miatti gyógyszerhiány miatt, akkor nem ültek össze - Albright mindössze annyit mondott, megéri. Szerbia bombázása sem okozott humanitárius katasztrófát, sőt! Az kifejezetten egy vidám, demokratikus bombázás volt. De ami kb. 2008 óta ment az oroszok lakta területen, az sem érte el az ingerküszöbüket. A pokolban fognak égni.
elfújta az ellenszél
2022. december 06. 08:57
Ha már úgyis összejönnek tárgyalják meg azt is, miért akarják az EU egyes vezető politikusai kiéheztetni Magyarországot. Vagy ez nem szándékosan előidézett humanitárius válság?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!