A vezető osztrák lap szerint az EU egységes, csak hát Orbán

2022. december 05. 08:25

A Der Standard szerint olyan egységes az unió, mint még soha.

2022. december 05. 08:25
null

Orbán Viktor populizmusa és a balti államok retorikája folyamatosan próbára teszi az EU egységét, írja Fabian Sommavilla a Der Standardban. Hozzátette: a kohézió azonban továbbra is elengedhetetlen Ukrajna túléléséhez.

– szerinte ha Európa vezető politikusait és vezető diplomatáit kérdezik az EU külpolitikai kohéziójáról, ez hallható a leggyakrabban az orosz invázió kilenc hónappal ezelőtti kezdete óta, „még Orbán Viktor hatalmi játszmái ellenére is”.

A cikkíró úgy véli,

Nyitókép: MTI/EPA/Julien Warnand

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dezilluzionista
2022. december 05. 16:20
Orbán=EUáruló.
Hill
2022. december 05. 13:06
Egységesen seggfejek
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2022. december 05. 11:53
Mi a sós lófaszért kéne "hűségesnek" lenni az EUhoz? Mégis mi a faszom az az EU hogy egyáltalán "hűséget" akar nyíltan elvárni mint valami hűbérúr? Mikor tett bármit is hogy ezt a hűséget kivívja magának? Vagy csak azt hiszi simán ránk tud parancsolni hogy álljunk be a sorba? Hát a kurva anyját az ilyennek, már csak azért is ellene kell tenni mindent amit lehet.
MIPIUSZ
2022. december 05. 11:24
A diktatúrák is mindig a belső ellenséget keresik és nem veszik észre, hogy a barbárok már a bejáratnál dörömbölnek/lövöldöznek...a kapzsik meg már a spájzban vannak...A spájz neve: Brüsszel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!