Az oroszok azt állítják: új szoftverükkel képesek megsemmisíteni a HIMARS-rakétarendszert

2022. december 03. 21:02

A legtöbb szakértő véleménye szerint a HIMARS-rendszer volt a legjelentősebb hatással eddig az orosz-ukrán háborúra.

2022. december 03. 21:02
null

Az orosz légvédelmi alakulatok állítólag új szoftvert kaptak, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan felderítsék és lelőjék az Egyesült Államok által szállított HIMARS többszörös rakétaindító rakétarendszer (MLRS) rakétákat – számolt be az Eurasian Times. A cikk szerint

ezt a Zaporozsjában állomásozó egyik légvédelmi egység parancsnoka jelentette be december 2-án.

Azt írják: az Egyesült Államok által szállított HIMARS rendszer rendkívül hatékonynak bizonyult Ukrajna számára az orosz agresszió elleni harcban. A legtöbb szakértő véleménye szerint

a HIMARS-rendszer volt a legjelentősebb hatással eddig az orosz-ukrán háborúra.

A szakértők azonban most azt állítják, hogy az új szoftver alkalmazása lehetővé teszi az orosz légvédelmi egységek számára, hogy közel 100%-kal pontosabb számításokat végezzenek, ami lehetővé teszi számukra a HIMARS rakéták gyors lelövését.

Nyitófotó: HIMARS / AFP

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dezilluzionista
2022. december 05. 17:03
Mesehabbal.
Intar
2022. december 04. 15:48
Nem mondani! Csinálni!
Ne szájalj
2022. december 04. 09:01
A leghihetobb bizonyitek az lenne, ha mar kilottek volna az osszes HIMARS-ot.
Skageröge
2022. december 04. 09:01
Először is nem exkluzíve libsilogic, hanem általános "elfogultsági logic" érvényesül minden ellenlábas oldal által űzve, tehát a liberális hipertrófiának is megvan a magáé, meg más hipertrófiáknak is. Egyébként olykor a valóság maga az, ami nem logikus, hanem diszkrepanciákat halmoz: a Barcelona 1991 előtt már sokszoros európai kupagyőztes és x-szeres BEK-döntős volt, de a BEK-et egyszer se nyerte meg, így a Nottingham megelőzte a BEK-öröklistán. A szovjetek jó fogkefét gyártani nem tudtak, de Gagarin űrrepülése mégse volt kamu. Ez nem valakik"hamis logikája" volt, hanem reális diszkrepancia. Harmadszor: Prigozsin maga hirdeti, hogy anno sikerült jelentősen odahatniuk Trump-ügyben. Ő nem libsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!