Sorosék felépítették Meloni kihívóját

2022. december 07. 09:24

Egyre jobban tör előre Elly Schlein, akit többen annak az új politikusnak tartják, aki alternatívát tud kínálni Meloni politikájával szemben.

2022. december 07. 09:24
null

Az olasz jobboldali napilap, az Il Giornale szerint az olasz belpolitikai életben nemrég feltűnt egy olyan szereplő, aki kihívója lehet a jelenlegi olasz miniszterelnöknek, Giorgia Meloninak. Elly Schlein jelenleg a Demokrata Párt (PD) színeiben politizál és két legnagyobb támogatója Romano Prodi volt olasz miniszterelnök, valamint Soros György milliárdos.

Prodi az utóbbi években szoros kapcsolatot alakított ki Kínával. A volt kormányfő Kína európai és főként olaszországi terjeszkedésének egyik legnagyobb támogatója.

Sorost pedig azért kell megemlíteni, mert a magyar üzletember globalizációról és bevándorlásról szóló elképzelései éles kontrasztban állnak Meloni politikájával

– írja az Il Giornale.

Nyitókép: Facebook

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. december 07. 17:04
Ez a Soros hány évig akár még élni ?
Kivűlálló
2022. december 07. 16:04
Hááát, várnia kell még vagy 4 évet! :)
osbehemot
2022. december 07. 15:38
Kinek gondolja magát ez a tetű, hogy attól, mert pénze van, az egész világnak azt kell csinálni, amit ő akar? Dögölne már meg ez a vén féreg!
confitür
2022. december 07. 15:18
Aki Soros Györggyel cimborál,az bizony komplett hazaáruló.Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!