Bahmutban bukkant fel Zelenszkij

2022. december 20. 15:32

A frontvonalban található városnál az ukrán és az orosz erők hónapok óta heves harcokat vívnak.

2022. december 20. 15:32
null

A Mandiner korábban már beszámolt róla kedden, hogy Donyeck térségében az orosz csapatok folytatták offenzívájukat, és az elmúlt nap folyamán a régióban lelőttek három ukrán harci gépet és két helikoptert. Bahmut az ukrán hadsereg szeptemberi harkivi ellentámadása után vált fő hadszíntérré. A városnak nincs különösebb stratégiai jelentősége, az orosz erők mégis itt koncentrálják fő erőiket.

Az ukrán elnök keddi Facebook-bejegyzéseiből kiderült: Bahmutban járt, ahol kitüntette az ott harcolókat. Videójában többek között rámutatott: „Heves harcokban és sok élet árán védik itt mindannyiunk szabadságát.”

A videót ide kattintva tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2022. december 21. 18:57
Zelenszkij az orosz-ukrán háború története során nem először adja tanúbizonyságát személyes bátorságának. Ez az ember túlzás nélkül állítható, hogy a jövő nemzedékei számára a bátorság és a méltóság szimbóluma lesz, miközben Putyin a katonai agresszió, az aljasság és a gyávaság és a középkori szintre visszasüllyedt Oroszország jelképévé vált. Végül is, mindketten történelmet írtak - mindegyik a maga módján...
pandalala
2022. december 21. 01:06
pandalala
2022. december 21. 01:04
Washingtonba is megy, ha igaz .... "Az Egyesült Államokba utazik Zelenszkij ukrán elnök Portfolio 2022. december 21. 00:40 Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdán Washingtonba utazik, ahol találkozik Joe Biden amerikai elnökkel - szivárogtak ki kedd este a hírek. " - https://www.portfolio.hu/global/20221221/az-egyesult-allamokba-utazik-zelenszkij-ukran-elnok-586388 hümm, vajon, visszamegy utána Ukrajnába?? .... " Nancy Pelosi demokrata házelnök kedden levélben sürgette a kongresszus tagjait, hogy szerda este jelenjenek meg. "Kérem, legyenek jelen a demokráciára összpontosító, nagyon különleges eseményen" - írta a házelnök, anélkül, hogy további részleteket közölt volna. " hümm, nem müxik Musk Starlinkje?? ... aza gyanús ami nem gyanús ....
kitiltott
2022. december 20. 20:55
Hollywoodi rendező.. Hollywoodi operatőr És hangmérnök.. És egy pocsék nacionalista seggdugasz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!