Saját rakétáikkal vágnának vissza az oroszoknak Harkivban

2022. december 13. 18:43

Harkivi ügyészek szerint a rakéták civilek százainak halálát okozták és remélik, hogy a tüzérségi lőszerek maradványai bizonyítékként szolgálhatnak az Oroszország elleni jövőbeli bírósági eljárások során.

2022. december 13. 18:43
null

Harkiv ukrán város az orosz-ukrán háború februári kezdete óta szenved az orosz rakétatámadásoktól és légicsapásoktól.

A rakéták maradványaival vágnának vissza

Helyi tisztviselők a BBC-nek nyilatkozva közölték, hogy

összegyűjtötték a városra kilőtt orosz lőszerek maradványait, köztük számos rakéta darabjait is.

Harkivi ügyészek szerint a rakéták civilek százainak halálát okozták és remélik, hogy a tüzérségi eszközök bizonyítékként szolgálhatnak az Oroszország elleni jövőbeli bírósági eljárások során.

A BBC angol felirattal ellátott videóját a témában az alábbiakban tekinthetik meg:

Nyitókép: Képkocka/BBC-video

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dezodor
2022. december 14. 15:58
A harkovi ügyészek csak azt nem veszik figyelembe, hogy az ukránok is ezeket használták. BM-21 Grad pl. és BM-30 Smerch. Tochka-U.
ChatBot
2022. december 14. 14:48
Vissza a feladónak.
Ati Papa
2022. december 14. 12:43
Komolyan mondom, hogy sok ostoba cím jelenik meg a mandineren minden nap, de a nap "fénye" ez. "Saját rakétájukkal vágnának vissza az oroszoknak Harkivban." Hoppá! Feltaláltak az ukránok valami féle óriás csúzlit, hogy visszalövöldözzék a rakétamaradványokat az oroszoknak? Nagyon komoly innováció lenne. Ráadásul a németek is fellélegezhetnének, mert nem követelőznének folyton náluk újabb rakétáért az ukránok.
Dezsőke
2022. december 13. 21:58
békét
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!