Putyin közvetlen, Zelenszkij nyilvános béketárgyalást szeretne

2022. november 17. 12:38

Az ukrán elnök szerint ugyanis „Oroszország nyilvános háborút folytat”.

2022. november 17. 12:38
null

„Jeleket kaptam. Hogy Putyin közvetlen tárgyalásokat akar. Ilyen jeleket kaptam” – nyilatkozta a sajtónak Volodimir Zelenszkij szerdán.

Az ukrán elnök nyilvános tárgyalást szeretne

– tette hozzá az ukrán elnök. Mint fogalmazott: „az ukrán hatóságok nyugati partnereiktől” kaptak olyan jelzéseket, hogy Vlagyimir Putyin közvetlen tárgyalásokat szeretni.

Valóban találkozott a CIA igazgatójával Zelenszkij

Zelenszkij nyilatkozata során megerősítette azt is, hogy kedden találkozott William Burns CIA-igazgatóval. „Tegnap Burns egy bombabunkerben ült. Aztán beszéltünk vele. Megvitattuk az összes számunkra fontos kérdést. Ismerjük egymást. Ő Ukrajna oldalán áll” – tájékoztatott az ukrán államfő.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Troppauer Alfréd
2022. november 17. 18:16
A pöcszongorista azt hiszi, mindenből színházat kell csinálnia. De mivel csak egy tehetségtelen ripacs, minden "fellépése" ripacskodásba fullad.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. november 17. 17:47
Ha egyszer csak Erdogan rábeszéli őket, hogy üljenek le, remélem Vlagyimir úgy nyit, hogy lebasz egy nagy taslit ennek a bohócnak. Na ide figyelj kisfiam, zuuuu!
asdasd
2022. november 17. 15:28
ja es sokan szoktak irni, hogy Zelenszkij a komikus/bohoc. igen. Putyin meg a vicc :)
asdasd
2022. november 17. 15:25
ijeszto olvasni a sok fogyatekos putyinista beteg torz ember kommentjet. de egyuttal oromteli is. latni azt, ahogy itt feszultok es sivalkodtok :) a vilag szimpatiaja es szolidaritasa az ukranoke, Zeleszkij pedig egy olyan allamferfi, akit szerte a vilagban tisztelnek. ezzel szemben a mi dagadt torpenket megvetik. epp olyan paria lett, mint Putyin gazdaja. epp ma neveztek Orbant es kormanyat orosz trojai falonak, meghozza a V4 tobbi orszaga :) gyerekek, rendesen nyelitek a pelokat. milyen a pszichozis? fasza erzes bespiralozodni egy olyan alternalt valosagba, ahol vegletekig kitartotok az agresszorok mellett, akik civiliket gyilkolnak es szuveren allamokat rohannak le? milyen erzes arulo patkanynak lenni? nincs egy csepp identitasvalsagotok sem, hogy NATO- es EU-tagallamkent putyinparti kulpolitikat tolunk, es ti ehhez tapsikoltok? amugy a helyzet az, hogy Putyin mar reg elveszitette ezt a haborut. minden teren. persze meg megolhet sok ezer artatlan embert, es ezert ti szurkoltok is valamilyen nagyon elbaszott beteg okokbol. de Putyin, akarcsak Orban, tultolta. mindket autokrata el fog bukni, es ez eleg csunyan fog bekovetkezni. Zelenszkij javaslata pedig zsenialis. nekem is epp ez jutott eszembek kb. egy hete, hogy publikus, eloben kozvetitett targyalas kell Putyin es Zelenszkij kozott. akkor nem tud majd a fereg orosz a szokasahoz hiven kettosbeszed es hazugsag menten helyezkedni. legyen toke es uljon le elo kamerak elott az ukran vezetovel. hajra! ugyanilyen transzparens modon kene eloallni a bizonyitekokkal pl. a donbaszi nepirtassal kapcsolatban (ami nem tortent meg). erdekes, az ENSZ-nek SOHA NEM JELEZTE az Orosz Foderacio, hogy tortent volna ilyen, nem hogy bizonyitekkal szolgaltak volna. egyebkent a nyugat (NATO) mar kijelentette, hogy az ukranokon mulik a tuzszunet es a beketargyalas. a nyugati hatalmak nem fognak az ukranok feje felett donteni. nagyon helyes. ma a ket oldal igy nez ki: az egyik oldal egy kolcsonos tiszteleten es beken alapulo vilagrendet akar, ahol nem az erosebb kutya baszik elve ervenyesul, a masik oldal, amit Putyin kepvisel, viszont azt mondja, hogy diktatorok kenye-kedve szerint keruljenek egesz nepek mas rezsimek uralma ala. ti ezt az utobbit tamogatjatok. mert ilyen butak es elvtelen patkanyok vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!