Videón, ahogy az orosz újoncok zaklatják a parancsnokaikat

2022. november 11. 11:33

A Szabad Európa által megszerzett felvételeket a kormánypárti bloggerek hamisnak nevezik, de egy regionális kormányzó elismerte, hogy ez megtörtént.

2022. november 11. 11:33
null

A Szabad Európa videóriportban számol be arról, hogy a tatárföldi régióban az orosz parancsnokok azzal szembesültek, hogy az újonnan mozgósítottak kiabálnak, fenyegetik őket. Egy Telegram-csatornán november elején felbukkant felvételeken dühös újoncok skandálnak, és lőszerek eladásával vádolják az orosz hadsereg vezetőit, és panaszkodnak a megfelelő egyenruha és a fűtőanyag hiányára is. Egyikük azt mondta, „a vidéki nagyanyáink és anyáink az utolsó pénzüket küldik nekünk ruhára, és ti mit csináltatok?”

A kormánypárti bloggerek hamisnak nevezik a videót, de egy regionális kormányzó elismerte, hogy néhány katona zaklatta a parancsnokait.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. november 11. 21:03
Oroszországban a katonák még mindig elvtársnak nevezik a parancsnokaikat?
kujon
2022. november 11. 20:31
Kár, hogy annó a magyar seregben, 1993-ban nem pont így volt... Lúzer parancsnokok.Nincsenek embereik?Vagy már azok is dezertáltak?Ha tényleg ilyenek a körülmények, és igazi a videó is, akkor viszont hajrá a kopaszoknak!
Globalfake
2022. november 11. 19:55
kamunak nem nevezném,látszik a félelem a tisztek szemében
olajfa1
2022. november 11. 18:25
Mielőtt Magyarországról is kivonultak... árultak mindent... benzint, sátrat talán még lőszert is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!