Varga Judit: Nem akarjuk a kommunista diktatúra után a woke diktatúrát!

2022. november 02. 17:49

A miniszter hozzátette, hogy amint van Európában egy nemzeti, szuverén, konzervatív kormány, azt azonnal megtámadják.

2022. november 02. 17:49
null

Varga Judit interjút adott az American Conservativenak, amelyben a miniszter kifejtette, hogy Európa drámaian megváltozott a második világháború vége óta. Mint mondta, olyan érzés rápillantani az európai közösségre, mint egy katonának, amikor az hazatér és meglátja, hogy a családja és közössége hatalmasat változott.

Varga kifejtette, hogy a kommunizmus alatt, a magyar népben megmaradt a „szabadság iránti erős vágy”. „Ha diktatúra, zsarnokság és elnyomás alatt élsz, akkor az elsődleges célod, hogy megszabadulj ettől a zsarnokságtól” – mondta. „Mi, magyarok – folytatta Varga –, diktatúra alatt éltünk, tudtuk, milyen az, amikor nem mondhatod el a véleményedet. Különben börtönbe kerültél, vagy megkínoztak, vagy Szibériába, [a] Gulágra vittek. Szóval ez tényleg komoly tapasztalat a történelmünkben”. Leszögezte, hogy ezért amikor megszabadult Magyarország a kommunizmus láncaitól, azt vártuk, hogy olyan világot találunk, ahol valódi szólásszabadság, szabad akarat és véleményszabadság van.

De Magyarország nem ebbe az Európába tért vissza.

Az az Európa, ahová Magyarországot visszavárták, tele volt „politikai korrektséggel”, „woke kultúrával” és „egy egyre növekvő véleményhegemóniával, amely nyomást gyakorol a politikusokra, különösen a nyugati média által” – mondta Varga. „Magyarország nem akart az egyik fajta nyomásról egy másikra váltani. Mi csak a függőséget szeretnénk felváltani [a] függetlenséggel”.

„Mindig is haza akartunk menni, mert a mi otthonunk Európa. Aztán végre legálisan megérkezhettünk, [de] a család már nem volt ugyanaz, mert nyomást gyakorolnak ránk, hogy álljunk a sorba, különösen a nemi politikában, vagy a migrációban” – mondta Varga.

Ennek kapcsán a politikus leszögezte, hogy amint van egy nemzeti, szuverén, konzervatív kormány az unióban, azt azonnal megtámadják. Példaként hazánkat, Lengyelországot és Olaszországot hozta fel Varga.

Nyitókép: Mandiner Archív

 

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SigSauer
2022. november 04. 06:52
woke=joke
Salamander
2022. november 03. 04:24
"amint van Európában egy nemzeti, szuverén, konzervatív kormány, azt azonnal megtámadják". TÁMADJUNK VISSZA. Evidens.
luzitanxaver
2022. november 02. 18:36
Lecserélésről szó sem lehet, mivel ezek ugyanazok. Ideológiájukban, személyükben.
fatman
2022. november 02. 18:21
csodálatos nő... egyszerűen imádom!!! everything she does is magic... :)))) lálálá... :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!