Olyan drága az angol albérlet, hogy inkább Ukrajnába költöztek

2022. november 10. 19:41

A brit közmédia riportban mutatta be a párt, akik inkább Ungvárra költöztek, annyira drága az élet már Nagy-Britanniában.

2022. november 10. 19:41
null

Hét hónap albérletkeresés után költözött vissza Ungvárra Irina és Joe Place. A fiatal pár a nagy-britanniai lakáskeresés során csak megfizethetetlenül drága vagy teljesen lepukkant albérletekkel találkozott, így úgy döntöttek Kárpátaljára költöznek. Az ukrán-angol kettős állampolgársággal rendelkező pár februárban utazott Angliába, ám nem tudták fizetni az albérletüket, ami 

háromszorosa az ungvári áraknak.

A BBC megjegyzi, hogy a férj sheffieldi születés brit állampolgár, így csak a családi vízumnak köszönhetően tudott beutazni és nem jogosultak az ukrajnai menekülteknek járó lakhatási támogatásra. Eredetileg Kijevben laktak, ám oda nem akarnak visszamenni, a biztonságos Kárpátalját választották célnak inkább. 

Nyitókép: BBC

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. november 11. 17:07
" A szamár is akkor megy a jégre, maikor jó dolga van!"
zuriktodor
2022. november 11. 15:03
Vannak nyugati emberek, akik meg Afrikában telepednek le. Kárpátalja nem túl izgalmas, bár szép a táj, csak nehogy besorozzák a srácot valamelyik motor sich-be "tolmácsnak".
kilincsucca
2022. november 11. 14:45
Pedig a kép alapján a pasi atomfizikus vagy bankigazgató lehet, ezért nem csoda, ha nem bírják az angliai albérletet és inkább a demokráciában erős és gazdag Ukrajnát választják! Csak azt nem értem miért nem inkább Herszonba mentek.
Sulammit
2022. november 11. 10:58
Be fogják sorozni a krapekot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!