Szijjártó: Speciális kapcsolat fűz minket Lengyelországhoz, a lengyelekhez

2022. november 16. 08:42

A külügyminiszter videós bejelentkezésben értékelte a lengyelországi rakétabecsapódás következtében kialakult helyzetet.

2022. november 16. 08:42
null

„Speciális kapcsolat fűz minket Lengyelországhoz, a lengyelekhez. Ez nem egyszerűen stratégiai partnerség vagy barátság, hanem testvériség. Ezért is figyeljük nagy-nagy aggodalommal tegnap óta a lengyelországi történéseket” – írta bejegyzésében a tárcavezető, akinek Facebook-bejelentkezését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2022. november 16. 15:28
testvériség, aha. Nagyon nevetséges, ahogy a fidesz a lengyel kapcsolat teljes kudarcát és ennek kínos következményeit akarja félremagyarázni. Csak így tovább.
konfucius
2022. november 16. 11:08
Egyetértek! Az agressziót meg kell torolni, az agresszort példásan meg kell büntetni! Amennyiben kiderül, hogy az ukránok voltak, akkor is! Pl. azonnali hatállyal fel kell függeszteni a gázolajszállítást nekik. A mi gázolajunkon futnak azok a járművek, amik ezt a rakétát is kilőtték. Azok a daruk is, amik a szobrot Munkácson és a másik helyen leszedték a helyükről.
nick89
2022. november 16. 10:16
"Szijjártó: Speciális kapcsolat fűz minket Lengyelországhoz, a lengyelekhez" A rohamosan európai nagyhatalommá váló Lengyelország nem kér a piti maffiaállamból. (De itthon 2/3!)
Lord Vader
2022. november 16. 10:14
Már nem 1848-at írunk. Ideje felülvizsgálni kapcsolatainkat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!