Szerb kormányfő: Lőni fogunk, mindenki ezt tenné

2022. november 02. 17:30

„Ez ebben a pillanatban nehéz, mert vannak emberek, akik nem gondolkodnak racionálisan” – szögezte le Ana Brnabics a háború kapcsán.

2022. november 02. 17:30
null

Ana Brnabics szerb kormányfő nyilatkozott a Szerbiai Rádió és Televíziónak. Mint azt elmondta, több pilóta nélküli drón is megjelent a katonai biztonsági zónában, amikkel kapcsolatban senki se lepődjön meg, ha lőni fognak. Leszögezte;

A szerb kormányfő nem fejtette ki, hogy mely országnak a drónjait azonosították, de azt elmondta, hogy a pilóta nélküli drónok a biztonsági zónában két szerb kaszárnyát figyeltek meg. 

A hadsereg terveivel kapcsolatban Brnabics leszögezte, hogy a fő feladatuk most megőrizni a békét és a biztonságot. Mint kifejtette, „ez ebben a pillanatban nehéz, mert vannak emberek, akik nem gondolkodnak racionálisan, és minden helyzetet kihasználnak, hogy destabilizálják a helyzetet és veszélyeztessék a biztonságot, nemcsak ezen a vidéken, hanem az egész Balkánon”.

Nyitókép: MTI/AP/Darko Vojinovic

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
norbert1970
2022. november 02. 21:50
Britek kavarják a szart a balkánon mindig.Nekik köszönhetjük az első világháborút is mert akkor éppen a szerb nacionalista támogatták,most meg az albán terroristákat.
foldizs
2022. november 02. 19:45
Ők nem tudják, hogy mi békét akarunk? OV és Petike szólhatna minden nap.
jánosbácsi
2022. november 02. 19:31
Olyanok mint az oroszok. Barbárok!
oegyg
2022. november 02. 19:20
Azonnal üljenek tárgyalóasztalhoz! A háború nem megoldás! Békét akarunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!