Politico: „Viktor, csomagolj másik sálat, kiraktak a hidegbe”

2022. november 26. 08:34

A brüsszeli lap szerint az a közvélekedés, hogy Orbán lebontja a demokráciát, valamint a szabad sajtót.

2022. november 26. 08:34
null

Több hónapos tárgyalások után Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke úgy döntött, hogy szembeszáll a magyar kormányfővel a Magyarországon uralkodó korrupció és jogállamisági helyzet miatt – olvasható a Politico csütörtöki cikkében.

– kezdi írását a Politico szerzője.

„Orbán lebontja a demokráciát”

A brüsszeli lap szerint az a közvélekedés, hogy Orbán lebontja a demokráciát, valamint a szabad sajtót. Mind inkább elszigetelődő és nehéz gazdasági helyzetben lévő Fidesznek égető szüksége van a támogatásra – teszik hozzá.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktor76
2022. november 27. 03:25
Ez a ballib hajtóvadászat Magyarország ellen kontraproduktív. A hülye is látja, hogy tisztán ideológiai alapon zajlik. Egyrészt az EU is bűzlik a korrupciótól, a magyar baloldal is bűzlik a korrupciótól, több tagállam is bűzlik a korrupciótól, valamint az agyba-főbe segélyezett Ukrajna meg maga a nagybetűs korrupció. Szánalmas színjáték. A ballibsi-LMBTQ-BLM-woke meg kurvaanyjatudjami tombol és egyeduralmat akar, a főnökeik utasítására. Itt erről van szó, nem másról, hagyjuk a rizsát!
brekker
2022. november 26. 13:27
Vukics leírta a frankót a Nagy-Magyarország sálról a Szilajcsikón.
DonCiccio
2022. november 26. 12:36
A következő az lesz hogy a román meg az ,,ukrán" ugrifüles is valamilyen sálat rak a nyakába Romania Mare meg hasonlók.....
DonCiccio
2022. november 26. 12:31
Akkor mégsincs dittatura ha még mindig bontja a demokráciát a Vitya ! A ,,szlovák" sálba magyar kettős kereszt meg egyebek...... Egy Nagy Szlovákia sál lett volna stíl dehát......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!