Putyin válasza a szevasztopoli támadásra: Ettől többet is tehetünk

2022. november 01. 09:06

Az orosz elnök a hétfői orosz válaszcsapások kapcsán nyilatkozott.

2022. november 01. 09:06
null

Az Ukrajinszka Pravda számolt be Putyin sajtótájékoztatójáról, amit az Index szemlézett. Azt írják, az orosz elnök kijelentette, hogy az Ukrajna elleni hétfői orosz csapások csak részben a Szevasztopolnál elsüllyedt orosz hajókra adott válasz.

A kérdésre, hogy az Ukrajna területén végrehajtott támadások válasz-e a közelmúlt szevasztopoli eseményeire, így válaszolt: 

„Részben az. De ettől többet is tehetünk”.

Nyitókép: MIKHAIL KLIMENTYEV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stug
2022. november 01. 13:08
"a Szevasztopolnál elsüllyedt orosz hajókra" - hoppá! Ezt valóban mondta, vagy ismét a médiának sikerült valamit félreértenie? Eddig egyetlen, enyhén megsérült hajóról volt szó. Esetleg ismét viharos volt a tenger?
oegyg
2022. november 01. 12:28
Két pofon között ezt betyárság benyőgni Putyin úr.. :D A csóka úgy beszél, mintha ő maga eszelte volna ki a körbepörgőrúgást és vitte volna mesteri szintre. Ez már inkább bennem vált ki szekunder szégyenérzetet, pedig távol álljon tőlem, hogy meg tudjam érteni őket.
oskar
2022. november 01. 11:38
Oroszország majd "gázai" választ ad? Sajnálom az ukránokat pedig a nyugat beavatkpuása nélkül már béke lehetne.
istvanpeter
2022. november 01. 11:10
Na, akkor durr bele!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!