Kadirov üzent az orosz hadifoglyokat kivégző ukránoknak

2022. november 21. 13:46

A csecsen hadúr súlyosan megfenyegette az elkövetőket.

2022. november 21. 13:46
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, meghökkentette a közvéleményt az ukránok kijelentés, mely szerint jogosan végezték ki az orosz hadifoglyokat Makijivkában.

Erre a hírre reagált Telegram-oldalán a csecsen hadúr, Ramzan Kadirov is. Bejegyzésének elején felidézte, hogy „nemrégiben egy videó keringett az interneten, amely a kegyetlenség egy kirívó példája”. „Jól látható rajta, ahogy ukrán nacionalisták Makijivka faluban hidegvérrel lelőtték az orosz hadifoglyokat, akik korábban önként letették a fegyvert” – ismertette a történteket a hadvezér.

A Nyugat azonban a velejáró képmutatásában hallgat erről a témáról” – hívta fel a figyelmet Kadirov.⠀

Meghökkentő kijelentés az ukránoktól: szerintük jogosan végezték ki az orosz hadifoglyokat Makijivkában | Mandiner

Az ukrán ombudsman szerint nem ők, hanem az oroszok követtek el háborús bűncselekményt.

„Ezek a pokol kutyái megkapják, amit megérdemelnek”

Ebből az alkalomból az Orosz Föderáció védelmi minisztériuma megfelelő nyilatkozatot tett, amelynek álláspontja elsősorban a hadifoglyokkal kapcsolatos nemzetközi megállapodásokon alapul. (...) „Nem elég, hogy bűncselekményt követtek el a Sátán ezen csatlósai, de tettüket még közzé is tették a világhálón. (...)  Biztos vagyok benne, hogy az elkövetett bűntett megtorlása nem fog sokáig váratni magára.

Azok, akiknek valahogy sikerült megúszniuk a büntetést, arra vannak kárhoztatva, hogy nyomorúságos életük hátralévő részét szorongva éljék le. Nem érdemelnek semmilyen jogot vagy elfogadott normát” – fenyegette meg az elkövetőket a csecsen hadvezér.

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. november 22. 17:58
Kadirov üzent az orosz hadifoglyokat kivégző ukránoknak - ezentúl ő akarja kalapáccsal agyonverni őket
Akitlosz
2022. november 22. 13:53
"Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ezek a pokol kutyái megkapják, amit megérdemelnek." Csak ez a minden egyelőre kevésnek, elégtelennek tűnik.
Carcess
2022. november 22. 12:24
Ti mocskos usa seggnyaló elfogult orbánfób trollok. Kurvára leszarom az oroszt és csecsent, de aki hadifoglyot lelő az aljadék, aki ennek örül az is ugyanolyan aljadék. Ti mocskos trollok, aljadékok vagytok. Lehet putyinsegnyalózni stb. Mert ti csak ennyit tudtok. Fekete a lelketek.
ericco
2022. november 22. 10:11
"Csak én több filmet is megnéztem és láttam ahogy 5Mrd dollárért döntik be az uki kormányt" Netto orosz propaganda. https://euvsdisinfo.eu/report/us-spent-5-billion-on-the-ukrainian-maidan-in-2014/ "8 évig ágyúzzák az ukik a donbaszi oroszoka" Akarod mondani a Moszkva altal illegalisan felfegyverzett, Wagner Group zsoldosaival megtamogatott, szakadarok bombaztak egymast az uktan hadsereggel. "meg ahogy odesszában rájuk gyújtják az épületet" Vagy magukra gyujtottak ra, mert az orosz nacionalistak elkezdtek molotovokat gyartani az epuletben. Elegge erosen orosz szemszogbol nyomod a narrativat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!