Ukrajnában alkot Banksy

2022. november 12. 07:16

A titokzatos graffitiművésznek több alkotása is feltűnt a háború sújtotta országban.

2022. november 12. 07:16
null

A rejtőzködő utcai művész az Instagram-oldalán fedte fel hollétét. Egy olyan képet osztott meg, amelyen egy tornász látható, ezt egy erősen megrongálódott épületre festette fel. A megosztásból kiderült, hogy

Banksy a kijevi régióban található Borodjankában alkotott legutóbb.

A CNN értsülései szerint a közelben két másik alkotás is feltűnt. Az egyiken egy Vlagyimir Putyinra emlékeztető férfi látható, amint dzsúdózik egy kisfiúval, a másikon pedig egy kisfiú és egy kislány alakja tűnik fel, akik egy fém tankcsapdát használnak libikókaként.

Borodjanka az ukrán fővárostól északnyugatra található, és az egyik leginkább bombázott város volt a háború kitörésekor – emlékeztetett a portál.

Banksy bejegyzését alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. november 13. 06:34
A dominánsan zsidó média tudja, de legalább is sejti "Banksy" identitását... Így a bevált eljárás szerint addig ajnározza, míg senkinek kételye sem marad, hogy nagy művész... Ezen elemzés a zsidósággal sokat foglalkozó Hitlertől ered, ki ily eredményre jutott: (-Az, hogy a zsidó mennyire csak utánzója, jobban mondva megrontója az átvett idegen kultúráknak, abból is következik, hogy leginkább annak a művészetnek a területén található, amely a jelek szerint a legkevésbé alapul saját kezdeményezésen: a színművészet terén. De ő maga valójában itt is csak a „szemfényvesztő”, jobban mondva az utánzó szerepét játssza, mert nála itt is hiányzik a valódi nagyság végső tulajdonsága; ő még itt sem a zseniális alakító, hanem az a felületes utánzó, akinek összes ripacskodása és trükkje sem képes elrejteni belső élettelenségét. Itt aztán a zsidó sajtó (értsd; média) segít rajta a legjóságosabb módon, ti. azzal, hogy minden, még oly közepes tehetségű kontárról, ha az illető éppen zsidó, olyan dicshimnuszt zeng, hogy a közönség végül valóban elhiszi, hogy művészt lát maga előtt, miközben csak egy szerencsétlen komédiásról van szó. Nem, a zsidóban nincs semmilyen kulturális alkotóerő, mert az idealizmus, ami nélkül az ember nem tud igazán magasra emelkedni, a zsidóból hiányzik, és mindig is hiányzott. Ebből fakad, hogy intellektusa sohasem lesz képes építeni, hanem csak rombolni, és esetleg ritkán a szenvedélyeket felizzítani. De akkor is csak ősi mintája lesz annak az „erőnek”, amely „folyvást a rosszat akarja, és folyvást a jót hozza létre”. Nem a zsidó révén halad az emberiség, hanem a zsidó ellenére.-) Az élet gyakorlata kérdésessé teszi Hitler megállapítását, hiszen megszámlálhatatlan a környezetünkben, és szerte a világban a zsidó művész, és egész biztosan akad közöttük igazi talentum is, akit nem a domináns elfogult média fújt fel..!
lurker
2022. november 12. 21:51
benkszi és az ezt a közepes tehetséget körülvevő hisztéria a művészet végső haláltusája. De megérdemlik a "modern művészek", ugyanis a mesterséges intelligencia már hihetetlen képeket alkot, a sok libsi kötöttpulcsis művészpojáca hamarosan munkanélküli lesz (és tudják, siránkoznak is az AI miatt. Logókat, olajfestményeket, még cégarculatokat is az AI fog majd készíteni.
Matocska
2022. november 12. 11:05
Na, még egy agyonhájpolt, művészkedő, francia fos. (A francia nem az alkotó állampolgárságára utal.) Tele lesz vele a 444, Index és Telex, mert annyira haladó.
SzabóGéza
2022. november 12. 10:54
Mikor utoljára összefutottam egy graffitissel, munka közben, könnyesen megígérte, hogy soha többet nem fog látni!!!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!