Így védte a TEK Novák Katalint Ukrajnában (FOTÓK)

2022. november 27. 07:26

A köztársasági elnök fotósorozatot osztott meg ukrajnai látogatásáról.

2022. november 27. 07:26
null

A Magyar Nemzet arról ír, hogy a köztársasági elnök fotósorozatot osztott meg ukrajnai látogatásáról: többek között

abba is bepillantást enged, hogyan védte őt a Terrorelhárítási Központ (TEK).

Emlékeztettek: Novák Katalin szombaton vonattal érkezett Kijevbe Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meghívására, hogy részt vegyen a Gabonát Ukrajnából (Grain from Ukraine) humanitárius programban. Magyarország 10 ezer tonna búza árának és szállítási költségének megfelelő összeget, vagyis 3,5 millió dollár pénzügyi keretet biztosít a program számára, ami hazánk történetének legnagyobb összegű humanitárius segélye, írja a lap.

Képek forrása: Facebook

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ormányos csillós
2022. november 29. 07:50
Vajon szokott Novák Katalin magas sarkú papucsot hordani?
grrrgo
2022. november 28. 17:11
Én azért egy kicsit féltettem a szegény köztársasági elnök asszonyt! Lehet, hogy túlságosan konteo hívő vagyok, de simán el tudtam képzelni, hogy egyes csoportoknak jól jött volna egy merénylet, hogy a "langyos" Magyarországot fölrázzák és minket is belesodorjanak a háborúba. (Vagy csak simán bosszúból.) Szerencsére nem így lett!
lendvaiildiko
2022. november 28. 14:12
S hogyan, s mikor lesz a támogatás? Átutaljuk az u krán komáknak a pénzt, s utána se búza, se transzport, s 1.000.000 fekete Afriakai migráns, akinek még egy megszáradt gombáspizza darab sem jutott a nagy adományból? S egyáltalán, tengeren szállítják a magyar adományt, vagy vasútuon? Ha vasúton szállítjuk, akkor a szállítási és logisztikai költség az ide csorog vissza? S mi lesz, ha a mi pénzünk gabonája Franciaországban és Itáliában köt ki?
Lajoss
2022. november 27. 14:28
Hú,de kemény,öcsém..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!