Nógrádi: Egyre lejjebb kerül a nukleáris ingerküszöb

2022. november 01. 12:49

Az elemző szerint elindultunk a világháború felé vezető úton.

2022. november 01. 12:49
null

A Tények arról ír, hogy a biztonságpolitikai szakértő a Mokka című műsorban szerepelt kedden. Szó esett arról, hogy az Egyesült Államok bejelentette: 2022 decemberéig lecseréli az Európában lévő taktikai atomfegyvereit, vagyis modernizálja őket. Nógrádi szerint ez elsősorban az orosz határhoz közeli országok esetében lesz aktuális. A szakértő egy amerikai professzor könyvéből idézett, ezek szerint

Nyilván nem a negyvennegyedikben, de réges-rég nem a nulladikban”.

Elhangzott: Lengyelországban nincsenek amerikai atomfegyverek, de a lengyelek jelezték, hogy támogatnák azok telepítését. Nógrádi erre

a lengyel katonai mozgósítás veszélyeire figyelmeztetett.

Szerinte ez nem marad orosz válasz nélkül, és az sem, hogy szovjet emlékműveket rombolnak szét az országban. Megfigyelhető, mondta, hogy „amíg a Nyugat és Oroszország is egyre feljebb megy az eszkaláció szintjén, a nukleáris ingerküszöb szintjén egyre lejjebb.”

„Felmérések szerint míg az ukrán emberek mintegy nyolcvan százaléka szeretné folytatni a háborút, az orosz emberek között ez jelentősen alacsonyabb. Ezzel csak annyi probléma van, hogy a felmérést az ukrán kormány készíttette” – figyelmeztetett a szakértő, aki szerint független felmérésre nem számíthatunk.

Kép forrása: Mokka-videó

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Laci0306
2022. november 01. 20:15
Nógrádi a fiatal diktárok szervetének a seggét nyalja!
lazio154
2022. november 01. 16:34
Egyesek állítják, hogy a washington Obeliszk szabadkőműves tervezés és idővonalat rejt! Nógrádi is tudhat erről. Az obeliszk aluminium csúcsa nem ér el 2022 év végéig! Kérdés, hogy az építés kezdetétől, vagy befejezéstől kell-e számítani az időt? Ha a befejezés az idővonal kezdete, a fiataloknak még van pár évtizedük.
Agnieszka
2022. november 01. 16:34
Egyelőre minden lehetséges., de az idő a realitásnak dolgozik. Lehet gonosz Putyin buborékban élni, de ha tömegek szembesülnek a másfél-kétszeresre drágult fűtéssel-élelmiszerrel, hiába hirdeti a médiájuk tovább, h. erkölcsi kötelesség mindezt felvállalni Ukrajnáért, sőt. Még az ukrajnai, háborút megelőző helyzet is lehet közbeszéd tárgya, aminek az alapján egyszerűen összeomolhat a hős, demokrácia bajnok Ukrajnáról fölépített kártyavár. Sok a kínos dolog, pl. az Áramlatok szétszakítása, fog erről is még szó esni. Egészen egyszerűen NEM lehet mindenki hülye. Ha a pedagógus társadalom azokat, akik a fiataloknak egy teljesen hamis világképet mutatnak, maga NEM veti ki magából a politikai agitátorokat, akik a törvényesen megválasztott kormány ellen uszítanak, nem tudom, milyen alapon vár általános, komoly béremelést. Az a kétharmad, amelyik az Orbán kormányra szavazott, biztosan NEM szemléli a kormányváltásért a diákokat is bevonva folytatott bérharcukat kritikátlanul.
P. Savoiardes
2022. november 01. 15:30
De unalmas már ez a dilettáns szófoso Nálam Állandóan Megy A Nemet TV Nogradit bármilyen szakértőnek nevezni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!