A német köztévé kommentátora szivárványos szettben közvetített Katarból

2022. november 22. 15:27

A FIFA még hétfőn közölte: retorzió várhat a csapatkapitányokra, akik a OneLove-kampányhoz köthető karszalagot viselik.

2022. november 22. 15:27
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy a válogatottak csapatkapitányai nem viselnek szivárványos karszalagot a katari vb-n. Viszont a térdelés nem maradt el.

A szivárványos lobbi nem maradt el: a német köztévé kommentátora, Claudia Neumann hétfőn este az Egyesült Államok–Wales-mérkőzés közben szivárványos karszalagot és pólót viselt.

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rrrrrr
2022. november 23. 07:39
ezek a nemetek karszalag nelkul letezni sem tudnak betegagyu, vilagok megrontoi... mars vissza a grünen waldokba es ottmaradni mig nem szolunk
Vasalo
2022. november 22. 21:56
Ilyen baromságra van eszük, de a világ legnagyobb fociszervezöinek és a sok 100 TV csatornának 2 nap kellett ahhoz, meg vagy 10 meccs, hogy az eredményjelzö táblán a kutyát sem érdekli ( söt nagyon zavaro) az ország zászlaja ( a név mellett). Sokkal inkább fontosabb lenne a mezek szine. Csak most jelent meg az uj tábla a francia - ausztrál meccsen. Ehhez még Katarba sem kell lenni, ezt ki lehetett volna probálni már honapokkal ezelött akár egy házi studioban is.
Martell 2
2022. november 22. 21:35
Ez a lepusztult vén kurva egy leszbika lehet ?
Öreg Palóc
2022. november 22. 21:17
Aztán vége lett a közvetítésnek, magára vette a burkát és haza takarodott !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!