„Allah! Allah!” – nagyon beindult a szaúdi góltól az arab kommentátor (VIDEÓ)

2022. november 22. 22:51

Szaúd-Arábia csapata 2-1-es győzelmet aratott az argentínok felett.

2022. november 22. 22:51
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, kedden Szaúd-Arábia elverte Argentínát a vb-n. A végső győzelemre esélyesek között számon tartott argentin válogatott 2-1-re kapott ki az arab ország csapatától.

Ahogy az az alábbi vidóból kiderül, a második szaúdi gól belövése után nagy volt az öröm a kommentátori állásban is. A tudósító Allah nevét kezdte „kántálni”.

A felvételt alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: FOTO OLIMPIK / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2022. november 23. 17:32
Itt még van őszinte öröm és őszinte hit. Érték. Nyugaton a moslék van. És a szenny.
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2022. november 23. 09:59
És? Mi ebben a hírértékű? Váljék egészségére, azt vetném a szemére ha szaudiként nem örülne a szaudiak góljának. Vagy ez lenne az elvárás, fejlettnyugatiként fanyalogni ha a sajátjuk nyer?
Szeredai
2022. november 23. 09:55
Ez szenzációs csatárteljesítmény volt egyrészt, másrészt három argentin védő is hibázott.
Búvár Kund
2022. november 23. 09:27
Az biztos, hogy mára munkaszüneti napot rendeltek el Szaúd-Arábiában, és ez így van jól. Én tisztelem mások hitét, ameddig ő is tiszteli az enyémet. És ez így lenne a természetes. Miért köpködjek rá amiért az ő szemszögükből nézve egy hatalmas tettek vittek végbe és Istennek hálásak érte? 2 év múlva meg már a kutya se emlékszik rá, hogy az argentinoknak x gólt vontak vissza les miatt, akkor már csak az eredményt fogják látni a történelemkönyvekben. Ahogy már mi sem emlékszünk milyen nyögvenyelősen jutottunk ki a 2020-as EB-re.. Amúgy ez a videobíró kurva idegesítő... Már rég a másik kapu előtt folyik a játék, amikor az ellenkező kapura fúj be mégis egy tizit... Engem legalábbis kurvára idegesít . Se örülni, se felháborodni nincs lehetősége a szurkolónak úgy teljes szívből...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!