Erős üzenet Moszkvától: Oroszország ballisztikus rakétákat telepített Belaruszba

2022. november 02. 08:24

Műholdfelvételeken is látni.

2022. november 02. 08:24
null

A Washington Post szerdai cikkében arról ír, hogy az oroszok KiIlljoy nagy hatótávolságú ballisztikus rakétát telepítettek Belaruszba,

egyrészt ezzel üzenve a Nyugatnak, másrészt még jobban bevonva Minszket a háborúba.

Hozzátették: október közepi műholdas felvételeken nagyméretű tartályt látni földsáncba zárva a Makuliskhi repülőtéren.

Kép forrása: Wikipédia (MiG31K visz egy Killjoy rakétát)

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B I L
2022. november 02. 21:20
Remélem használni is fogják.
mamarizsa
2022. november 02. 12:50
Aki ennek tetsziket nyom, az a háború eszkalációjában érdekelt. Vagyis minden fideszes háborús uszító...
csjanos
2022. november 02. 12:16
....csak az egyensúly ment meg minket az atomtol....ezek a libsi patkányok bele hajszolnak minket a 3.-ik ba...pfuj
kiss.istvan770
2022. november 02. 11:41
"... az oroszok KiIlljoy nagy hatótávolságú ballisztikus rakétát telepítettek Belaruszba, ..." Válaszlépésként a Lengyelországba telepített korszerű amerikai atombombákra, rakétákra, létszám növelésre. Az amerikai katonai jelenlétet "indoka" az, hogy februárban Oroszország háborút indított Ukrajnában. A mainstream propaganda szerint Ukrajna után, Lengyelország és a többi közép európai ország következik. Az utóbbi csak a nyugati és lengyel politikusok fantáziájában létezik, azzal próbálják alátámasztani, hogy Oroszország "minden ok nélkül" megtámadta Ukrajnát. A 2014-től 2022-ig ukrán neonácik által lemészárolt kb. 14 000 orosz nemzetiségű ukrán állampolgárról, a többi nemzetiség alapjogainak eltörléséről, az erőszakos ukránosításról mélyen hallgat a mainstream média és a nyugati politikusok. Arról sem esik szó, hogy a 2014-es puccsot a CIA és az OSF szervezte Ukrajnában. Az OSF agymosása vitte az áldozati bárányokat a Majdanra, egy CIA ügynök ukrán oligarcha magánhadserege pedig rálőtt a rendőrökre. A rendőrök azt hitték, hogy a tüntetők lőnek rájuk, ezért "válaszként" tüzet nyitottak a tüntetőkre. A puccs elsődleges célja megakadályozni, hogy a nyugat európai technológia és az orosz nyersanyagok összefonódjanak, mert a konkurencia néhány éven belül lekörözhetné az USA iparát. Másodlagos célja USA katonai támaszpont telepítése volt az orosz határra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!