Gulyás Balázs: Je suis ukránbérenc

2022. november 18. 11:43

„Egy olyan háborúban, ahol a ruszkik megtámadják az ukránokat, én ukránbérenc vagyok” – mondta a Magyar Hang újságírója.

2022. november 18. 11:43
null

A csütörtöki Kötöttfogásban a háború aktuális fejleményei mellett szóba került a sajtó és a média szerepe, és a magyar politikai elit hozzáállása is a február 24-én kitört konfliktushoz. Ennek kapcsán Pörzse Sándor felhozta, hogy egy friss felmérés szerint a fideszes szavazók 50 százaléka van tisztában csak azzal, hogy születnek a szankciók EU-s szinten.

„Közel 1,8 millió ember nem hallott arról, hogy bezzeg ők... és akkor az ilyen emberek mondják nekem, tegnap a lovardában, hogy »ukránbérenc újságírók«, nem vagyok benne biztos ó, hogy tudta, hogy ki vagyok, de ez egy doktor valaki volt” – mesélte minapi élményeit a volt jobbikos képviselő.

Erre reagálva Gulyás Balázs – a második Orbán kormány alatt a nemzeti tulajdonban lévő MOKÉP vezérigazgatója – Pörzsének megjegyezte: az a baj, hogy elfogadod a narratívájukat.

„Én most szólok mindenkinek: je suis ukránbérenc. Engem nem fog bántani, ha ukránbérencnek titulálnak. Igen, egy olyan háborúban, amelyben a ruszkik megtámadják...ötvenhat és negyvennyolc országából jőve... szóval egy olyan háborúban, ahol a ruszkik megtámadják az ukránokat, én ukránbérenc vagyok. És ezt kellett volna neked is mondani, Sanyi” – fakadt ki Gulyás, akit ezután Csintalan Sándor szúrt le, mondván, hogy honnan tudja, mit válaszolt erre Pörzse.

Az idézett jelenet az alábbi videóban a 29. és a 33, perc között látható.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2022. november 18. 18:33
Erre reagálva Gulyás Balázs – a második Orbán kormány alatt a nemzeti tulajdonban lévő MOKÉP vezérigazgatója – Azt megelőzően Torgyán elsőszámú felszopója
csulak
2022. november 18. 17:11
tudjuk , te rohadek hazaarulo !
LancelotDuLac
2022. november 18. 16:49
tu es un con
llnnhegyi
2022. november 18. 16:33
Részeges, gyurcsányista tracssparti a Magyar Hang. Csintalan, Gulyás...jujh!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!