Kalapáccsal végezte ki az ukránokhoz átálló zsoldosát a Wagner-csoport (18+ videó)

2022. november 13. 19:11

„Egy kutya úgy végzi, akár egy kutya” címet adná a megrázó felvételnek Jevgenyij Prigozsin, a rettegett Wagner-csoport alapítója.

2022. november 13. 19:11
null

Kalapáccsal végeznek ki  egy állítólagos volt orosz zsoldost, aki átállt az ukránokhoz. – legalábbis erről terjednek videók különböző közösségi felületeken.

Az orosz média szerint a Wagner Grouphoz köthető videón a férfi Jevgenyij Nuzsinként azonosította magát, és azt mondta, oldalt váltott, hogy „az oroszok ellen harcoljon”.

A felvételen az 55 éves férfi egy téglafalhoz tartott fejjel megadja a nevét, a születési dátumát és elmondja, hogy szeptember 4-én átállt az ukránokhoz.

Elmondása szerint október 11-én rabolták el Kijevben, leütötték, elvesztette az eszméletét, és ebbe a pincébe került, ahol azt mondták, bíróság elé állítják. Miközben erről beszélt, egy ismeretlen, katonai ruhás férfi egy hatalmas pöröllyel oldalról a fejére és a nyakára csap, majd a hanyatt vágódó férfire még egyszer lesúlyt.

A videót orosz bloggerek bosszúként aposztrofálják az  árulásáért, egy Telegram-csatorna pedig  „A bosszú kalapácsa” címmel látta el.

A férfi egy szeptemberi interjúban az ukrán sajtónak azt mondta, elítélt gyilkos, aki a börtönből csatlakozott a Wagner Grouphoz, de aztán oldalt váltott, és úgy döntött, hogy Oroszország és Putyin ellen harcol – írja a videót kiszúró 444.

A kivégézést a Reuters cikke szerint a Wagner-csoport alapítója, Jevgenyij Prigozsin is kommentálta. Szerinte a  videót „Egy kutya úgy végzi, akár egy kutya” címmel kellene közölni.

Ismert: Az eredetileg az orosz fegyveres erők veteránjaiból álló Wagner Group többek között Líbiában, Szíriában, a Közép-afrikai Köztársaságban, Maliban és Ukrajnában harcolt. Prigozsinék legutóbb akkot kerültek be a hírekbe, amikor elítélteket toborztak az orosz börtönökben.

A videó megnézését csak 18 éven felüli, erős idegzettel rendelkező olvasóinknak ajánljuk.

Összesen 251 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. január 16. 18:19
ha tenyleg arulo volt akkor megerdemelte
Micó
2022. november 14. 10:36
A következő ukrán propaganda videó az lesz, hogy Putyin szétlövi a bolygót. A Hold mellől.
Micó
2022. november 14. 10:34
Megrendezett jelenet is lehet ez, trükkfelvétel. Lehet, hogy színjáték az egész.
fogd a pénzt és kuss
2022. november 14. 08:35
a francnak kell ilyen szarokat mutogatni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!