Pánikolnak az oroszok, legalábbis az ukránok szerint

2022. november 12. 19:02

Jurij Sak, ukrán védelmi tanácsadó ugyanakkor elmondta, túl korai lenne megnyugodni, hiszen „a háborúnak még messze nincs vége”.

2022. november 12. 19:02
null

Pánikolnak az oroszok, de a háborúnak még „messze nincs vége” – mondta Jurij Sak, ukrán védelmi tanácsadó, írta meg szombaton Sky News.

Az ukránok ünnepeltek

Egyes vélemények szerint Herszon visszafoglalása egy új nemzeti ünneppel ér fel.

míg Herszonban az aktivisták orosz zászlókat és az orosz megszállók által kihelyezett emléktáblákat távolítanak el – olvasható a beszámolóban.

A BBC Radio 4 Today című műsorában Jurij Sak elmondta: „Bízunk abban, hogy most már az oroszok is kezdik elhinni, hogy soha nem lesznek képesek megnyerni ezt a háborút.

– mondta a tanácsadó, majd hozzátette, hogy bár fontos pillanatról van szó, még túl korai lenne megnyugodni, hiszen „a háborúnak még messze nincs vége”.

Nyitókép: AFP

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2022. november 12. 22:17
Pánikolnak hát. Ti meg bátrak vagytok a sötétben.
falcatus
2022. november 12. 21:39
..Jav.:.A Föld USA-n kívüli részét
Forgalmazó
2022. november 12. 21:30
Savó Ucrava!
kamasuka
2022. november 12. 20:26
Pánikolnak és nincs morál. Ja, nem ... https://t.me/RVvoenkor/31696 Az orosz tank különleges erők katonái Herszonban hagyták az Ukrán Fegyveres Erők hatpontos utasítását, hogyan kell viselkedni ebben a városban. „Ukránok, viselkedjetek, ne felejtsétek el, hogy az Orosz Birodalom területén vagytok. Nyaralunk, hamarosan visszajövünk. 1. Ne rágja a bútorokat. 2. Ne szarjon a padlóra. 3. Ne zaklassa a járókelőket. 4. Ne ugasson éjszaka. 5. Az ajtók szorosabban záródnak - huzat. 6. Mire visszatérünk, erősen javasoljuk, hogy őrizzétek a rendet, és minden szobába függesszétek fel uralkodónk V.V. Putyin portréját.. Ui. _ Minden reggel csókold meg a zászlót és énekeld el az orosz himnuszt! Jövünk és megnézzük! Szeretettel, orosz harckocsi különleges erők” – fogalmazott az orosz különleges erők az ukrán fegyveresekhez intézett felhívásban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!